Piektdiena, 10.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Maija, Paija;

ASUS Eee Pad Slider arvien tuvāk savai debijai

Kaspars Rumbenieks, ZParks.lv, 16.08.2011. 16:17

Lielu ažiotāžu radījušais ASUS Eee Pad Slider planšetes/netbuka koncepts līdz šim tika atrādīts tikai lielākajās tehnoloģiju izstādēs, bet tā tehniskie parametri joprojām tikai turēti noslēpumā. Apzināti vai neapzināti, bet ik pa brīdim internetā paspēj noplūst jauna informācija par šo interesanto klēpjdatoru.
ASUS Eee Pad Slider arvien tuvāk savai debijai

Pēdējā pieejamā informācija liecina, ka ASUS Eee Pad Slider arsenālā būs 10,1 collu 1280 x 800 izšķirtspējas skārienjutīgais ekrāns, 32GB iebūvētā atmiņa, 1GB operatīvā atmiņa, piestiprināma QWERTY tastatūra, divu kodolu 1GHz NVIDIA Tegra 2 procesors, divas iebūvētās tīmekļa kameras (1,2 megapikseļu priekšpusē un 5 megapikseļu aizmugurē), USB 2.0 pieslēgvieta, HDMI video izeja, microSD atmiņas kartes slots, un visbeidzot WiFi un Bluetooth bezvadu sakaru atbalsts. Ļoti iespējams, ka ASUS Eee Pad Slider veikalu plauktos nonāks septembrī, un tā cena būs 400 – 550 ASV dolāru robežās.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV