Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Motorola gatavo jauno viedtelefonu flagmaņa modeli

zparks.lv, 26.09.2011. 14:46

Kompānija Motorola gatavojas jau tuvākajā laika laist klajā savi jauno viedtelefonu flagmani, kura nosaukums pagaidām ir zināms kā Motorola Spyder, bet tirdzniecībā visticamāk nonāks kā Droid RAZR vai Droid HD, ziņo tīmekļa resursi.
Motorola gatavo jauno viedtelefonu flagmaņa modeli

Jaunumam būs 1,2 GHz divkodolu procesors, Super AMOLED ekrāns ar qHD (960 x 540) izšķirtspēju, divas kameras, no kurām viena 8 megapikseļi un ar iespēju ierakstīt 1080p izšķirtspējas video. Tāpat telefonam būs 1 GB operatīvā atmiņa. Jaunums, visticamāk, būs gatavs strādāt jaunajos ceturtās paaudzes LTE mobilo sakaru tīklos, bet kā operētājsistēma tiks izmantota Android 2.3 Gingerbread, kaut arī nav izslēgts, ka jaunums uzreiz saņems Android Ice Cream Sandwich, kurai jānāk klajā oktobra beigās. Oficiāli šis aparāts parādīsies tuvāk gada beigām, tad arī būs zināma sīkāka tehniskā specifikācija un cena.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV