Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Debitējis jaunais Apple iPhone 4S

Kaspars Rumbenieks, ZParks.lv, 05.10.2011. 11:08

Kompānijā Apple nācis klajā ar jaunāko iPhone 4S mobilo telefonu, kuru daudzi gaidījuši jau vairākus mēnešus. Tā kā izmaiņas šoreiz nav pārāk lielas, telefona nosaukumam nācis vien klāt papildus burtiņš „S", tādējādi norādot, ka šis telefons vairāk uzskatāms par uzlabotu iPhone 4, nevis jaunas paaudzes telefonu.
Debitējis jaunais Apple iPhone 4S

Apple iPhone 4S tagad lepojas ar jaudīgāku divu kodolu A5 procesoru, uzlabotu 8 megapikseļu kameru ar iespēju uzņemt 1080p izšķirtspējas video, ietilpīgāku 64 GB iebūvēto atmiņu (dārgākajam modelim), kā arī vislielāko telefona inovāciju – vienlaicīgu CDMA / GSM mobilo sakaru atbalstu, kuru citiem ražotājiem, patentu ierobežojumu dēļ, būs grūti ieviest savos mobilajos telefonos. Tāpat šis telefons nāks komplektā ar jauno iOS 5 operētājsistēmu, kurā ieviesti aptuveni 200 jauninājumu, no kuriem vislielāko uzmanību varētu izpelnīties Apple Siri – ar balss komandām vadāma sistēma, kas spējot atpazīt ļoti daudzas komandas – atrast kontaktus, izveidot atgādinājumus un vēl daudzas citas funkcijas. Apple iPhone 4S tiks piedāvāts trīs versijās – ar 16, 32 un 64 GB atmiņu, kuru cenas būs attiecīgi 199, 299 un 399 ASV dolāru.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV