Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Dell piedāvā plānāko un jaudīgāko datoru pasaulē

ZParks/Dell PR, 07.10.2011. 12:27

Kompānijas Dell šī gada jaunums - XPS 15z dators, ir viens no plānākajiem šobrīd pasaulē pieejamajiem ultra-jaudīgajiem portatīvajiem datoriem. Plānais 15 collu dators aprīkots ar otrās paaudzes Intel Core i5 vai Core i7 procesoru, kas komplektā ar papildus aprīkojumā pieejamo 15.6 collu WLED displeju ar Full HD (1080p) izšķirtspēju, izgaismotu tastatūru ar regulējamu spilgtumu un līdz astoņu stundu akumulatoru, nodrošina augstākās klases izklaides un tīmekļa pārlūkošanas iespējas.
Dell piedāvā plānāko un jaudīgāko datoru pasaulē

Portatīvā datora tehniskais aprīkojums ideāli piemērots modernu multimediju prezentāciju gatavošanai vai jaunāko filmu baudīšanai: XPS 15z aprīkots ar NVIDIA grafiku ar 3DTV spēļu iespējam, iebūvētu WiFi, Bluetooth 3.0, USB 3.0. Neskatoties uz to, ka XPS 15z ir neticami plāns, tas spēj nodrošināt bezkompromisa veiktspēju, tostarp NVIDIA grafiku ar Optimus tehnoloģiju, kas automātiski pārslēdz datoru uz enerģiju taupošu grafisko programmu pie samazinātas noslodzes, palīdzot baterijai kalpot ilgāk. Tas lieti noder, piemēram, garu pārlidojumu laikā vai, skatoties vairākas filmas pēc kārtas. Turklāt tas piedāvā plašas uzglabāšanas iespējas uz cietā diska, kā arī DVD +/- RW diskdzini videofilmu baudīšanai vai mūzikas ierakstīšanai.
Uzlabotās bezvadu funkcijas padara XPS 15z par ierīci, kuru ļoti ērti lietot kustībā. Iestrādātā Bluetooth un WiFi savienojamība nodrošina ātru un vienkāršu pieslēgšanos e-pastiem, internetam, Skype vai sociālajiem tīkliem no jebkuras vietas. Mājas izklaidei papildus aprīkojumā pieejamā Intel Wireless Display funkcija ļauj video un foto failus skatīties bezvadu režīmā no jūsu XPS 15z uz HDMI aprīkota televizora.

"XPS 15z ir perfektas veiktspējas un skaistākā noformējuma apvienojums, kāds vien šobrīd pasaulē ir pieejams," uzsver Sems Bards (Sam Burd), kompānijas Dell mazās un vidējās produktu grupas viceprezidents. „Tam piemīt visi obligātie nosacījumi – sākot ar nākošas paaudzes Intel Core procesoriem līdz papildus HD ekrāniem, kas ir līdz 50 procentiem spožāki nekā standarta displeji. Un tas viss ietilpināts pasaulē plānākajā 15 collu datorkoprusā."
Papildus modernajam tehnoloģiskajam aprīkojumam pieminēšanas vērts ir XPS 15z uzkrītošais ārējais izskats – elegantais plānais, lēzenās līnijās ieturētais korpuss ar mūsdienīgiem akcentiem rada patiesi greznu iespaidu.

XPS 15z 14R, 15R un 17R tehniskie parametri:

- Plāns (0,97 collas/24.68mm) portatīvais dators ar Microsoft Windows 7 Home Premium; korpuss izgatavots no alumīnija un magnija sakausējuma
- Otrās paaudzes Intel Core i5 un Core i7 Dual Core procesori
- Standarta HD vai papildus Full HD (1920x1080) displejs ar baltu LED WLED
- Ātrā NVIDIA grafika:
- - NVIDIA GeForce GT 525M ar 1GB grafisko atmiņu
- - NVIDIA GeForce GT 525M ar 2GB grafisko atmiņu
- Ietver NVIDIA Optimus tehnoloģiju; NVIDIA 3DTV Play tehnoloģiju
- 4GB līdz 8GB DDR3 1333Mhz atmiņa
- Ātrs 7200RPM cietais disks, līdz 750GB
- Iebūvēts diskdzinis DVD +/- RW (nolasa un ieraksta CD/DVD)
- Apgaismota gumijas klaviatūra ar pielāgojamu spilgtumu
- Optimizēts skārienjūtīgs panelis
- Iebūvēts bezvadu adapteris Intel Centrino Advanced-N 6230 802.11 A/G/N un Bluetooth 3.0
- Iespēja izmantot Intel Wireless Display
- Līdz 8 stundu akumulators
- USB 3.0 (2), USB/eSATA ar PowerShare, HDMI 1.4, Mini Display-Port, Gigabit Ethernet un audio savienotāji
- Iebūvēts atmiņas kartes lasītājs 9-in-1
- Iebūvēta 1.3MP HD vebkamera ar digitālajiem mikrofoniem un stereo skaļruņiem
- Izmēri: augstums: 0.97collas (24.68mm) / platums: 15.15" (384.85mm)/ dziļums 10.25 collas (260.37mm); svars: sākot ar 5.54 mārciņām (2.51 kg)

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV