Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Motorola Droid RAZR – Motorola sācis izrādīt muskuļus

Kaspars Rumbenieks, ZParks.lv, 19.10.2011. 12:42

Līdzīgi, kā tas bija ar datoriem vēl pāris gadu senā pagātnē, tagad arī viedtelefonu segmentā sākusies īsta muskuļu demonstrācija, jo ražotāji par veiksmes atslēgu uzskata konkurentu pārspēšanu uz telefona veiktspējas un dažādu papildus iespēju rēķina.
Motorola Droid RAZR – Motorola sācis izrādīt muskuļus

Kompānija Motorola nākusi klajā ar ļoti iespaidīgu viedtelefona modeli - Motorola Droid RAZR, kuram tehniskajā arsenālā ir atrodams divu kodolu 1,2GHz TI OMAP4430 procesors, 1GB operatīvā atmiņa, 16GB iebūvētā atmiņa, 8 megapikseļu kamera ar 1080p HD video ierakstīšanas iespēju, microSD atmiņas kartes slots, 1800mAh akumulators, kā arī 4,3 collu qHD Super AMOLED skārienjutīgais ekrāns ar skrāpējumu izturīga stikla pārklājumu. Jaunais Motorola lepnums pārdošanā parādīsies novembrī, un slēdzot līgumu ar kādu no mobilajiem sakaru operatoriem, tā cena būšot 300 ASV dolāru.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV