Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Latvijā uzsāk Sony planšetdatora pārdošanu

Jānis Vanags, 01.11.2011. 12:51

Sony Centrs paziņo par Sony planšetdatora Sony Tablet modeļa S tirdzniecības uzsākšanu Latvijā. Ierīce apvieno unikālu dizainu un saturu.
Latvijā uzsāk Sony planšetdatora pārdošanu

Sony Tablet S ir pielāgots daudzpusīgai mediju izklaidei tā 23,8cm (9,4") skārienekrānā. Ar jaudīgo NVIDIA® Tegra™ 2 procesoru aprīkotais Sony Tablet S ļauj pārlūkot internetu, kā arī atmiņā noglabāto saturu un lietotnes tā lielajā, augstas izšķirtspējas ekrānā. Tā unikālā asimetriskā konstrukcija rada viegluma sajūtu stundām ilgai ērtai lietošanai.

Wi-Fi modeļi aprīkoti ar Android™ 3.1 operētājsistēmu (jaunināma uz Android 3.2), savukārt Wi-Fi/3G modeļi ir aprīkoti ar Android 3.2.

Sony Tablet S aprīkots ar priekšējo un aizmugurējo kameru fotografēšanai un filmēšanai. USB 2.0 pieslēgvieta un vieta SD kartes ievietošanai vienkāršo tiešu failu pārsūtīšanu no citām ierīcēm, piemēram, datoriem, ciparu kamerām vai videokamerām.

Īpašs dizains un programmatūra

Sony Tablet S ir īpašs dizains, unikāla un asimetriska konstrukcija, kas ļauj to viegli turēt ilgu laiku. Neparastā forma pārvirza ierīces smaguma centru tuvāk jūsu plaukstai, tādejādi, lasot grāmatu vai žurnālu, tas šķiet vieglāks un ērtāks. Novietojot uz plakanas virsmas, ekrāns ir mazliet ieslīps – tas uzlabo redzamību, kā arī ir vieglāk rakstīt. Kā papildus piederums ir nopērkams īpašs statīvs, kas pārveido Sony Tablet S par ciparu fotorāmīti vai pulksteni.

Sony Tablet S modelis ir aprīkots ar Sony TruBlack™ tehnoloģiju. TruBlack™ ekrāns samazina atspīdumu gan no saules, gan dienasgaismas labākai redzamībai gan telpās, gan ārā.

Ātra un ērta lietošana

Ātra apskate: Sony ātrās reaģēšanas tehnoloģijas efektīvi ielādē tīmekļlapas.

Jutīgi pieskārieni: Pateicoties dažādām Sony tehnoloģijām, skārienekrāns ir ļoti atsaucīgs.

Virtuālās tastatūras lielie taustiņi pilnībā izmanto ekrānu, tajā pat laikā automātiski pielāgojas atkarībā no uzdevuma. Piemēram, kad jāievada parole, parādās arī cipari, savukārt automātiskā vārdu pabeigšana ļauj ātri rakstīt e-pastus un tekstus.

Sony Tablet S ļauj spēlēt PlayStation® sertificēto ierīču spēles, arī oriģinālās PlayStation spēles.

Saderība ar citām mājas ierīcēm

Sony Tablet S ļauj jums vadīt jūsu mājas izklaides ierīces un koplietot saturu ar draugiem un ģimenes locekļiem bez vadiem. Fotoattēlus un videoklipus var straumēt no Sony Tablet uz DLNA saderīgiem televizoriem vai citām ierīcēm. Mūziku no Sony Tablet S var straumēt uz bezvadu skaļruņiem.

Sony Tablet S ir iebūvēta infrasarkanā tehnoloģija, un to var izmantot kā pilnībā pielāgojamu tālvadības pulti vairākām iekārtām mājas: televizoram, Blu-ray Disc™ atskaņotājam un mājas kinozālei.

Plašs lietotņu piedāvājums

Sony Tablet S jau ir instalētas dažādas lietotnes, lai jūs varētu klausīties mūziku, skatīties video, spēlēt spēles, lasīt e-grāmatas. Tas piedāvā tūlītēju piekļuvi Google™ mobilajiem pakalpojumiem, to skaitā 3D kartēm un Google meklēšanai ar balsi.

Tāpat ir pieejams arī plašs citu lietotņu klāsts, ko var lejupielādēt no Android Market™, to skaitā arī tādas, kas pielāgotas tieši Sony Tablet S. Iepriekš instalētās unikālās Sony lietotnes:

Sociālo ziņu lasītājs apvieno Facebook un Twitter vienā skatā ātrai un ērtai aplūkošanai.
Mūzikas atskaņotājs ļauj pārlūkot mūzikas bibliotēku, radīt tematiskus atskaņošanas sarakstus ar SensMe™, kas analizē dziesmas pēc vairākiem parametriem, lai atrastu piemērotākās jūsu noskaņojumam, apskatītu albuma noformējumu un vizualizācijas, un iegūtu saistītu saturu tiešsaistē. Pieskarieties ikonai uz ekrāna, lai straumētu mūziku bez vadiem no Sony Tablet uz citu DLNA tīkla ierīci, piemēram, mūzikas sistēmu.
Video atskaņotājs ļauj pārlūkot un atskaņot video saturu dažādos režīmos, meklēt epizodes un straumēt video, lai skatītos to uz citas DLNA tīkla ierīces, piemēram, BRAVIA televizora.

Piederumi un pieejamība

Piederumu klāstā ir strāvas pārveidotājs, LCD ekrāna aizsargs, dažādas somiņas, USB pārveidotāja kabelis un Bluetooth tastatūra.

Sony Tablet S nopērkams no novembra tikai Sony centra veikalos, kur arī iespējams saņemt plašāku informāciju par Sony Tablet S pieejamību un cenām. Plašākai informācijai, lūdzu, apmeklējiet: www.sonycenter.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV