Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

"airBaltic" sāks lidojumus maršrutā Tampere - Tallina

Jānis Vanags, 31.03.2010. 12:00

31.martā Latvijas aviosabiedrība airBaltic sāks lidojumus maršrutā, kas savienos Igaunijas galvaspilsētu Tallinu un Somijas pilsētu Tamperi.

airBaltic komercdirektors Tero Taskila: "Somija un Igaunija ir nozīmīgi tirgi airBaltic. Abos tirgos ir nepietiekams aviopakalpojumu apjoms, tāpēc saredzam iespējas jauniem maršrutiem."

JAUNIE LIDOJUMI

Lidojumu dienas

Sākuma datums Cena, ietverot nodokļus, nodevas un pakalpojuma maksas)*

Tampere (Somija) -

Tallina (Igaunija)

3, 6, 7

31. marts

LVL 13, EUR 19

* Zemākā pieejamā cena www.airbaltic.com.

Tiešos lidojumus maršrutā Tampere-Tallina airBaltic izpildīs trīs reizes nedēļā - trešdienās, sestdienās un svētdienās. Aviokompānija lidojumus veiks ar Fokker 50 tipa lidmašīnu, un tie ilgs 50 minūtes. Vienvirziena biļetes cena būs no LVL 13 (EUR 19), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. airBaltic lidojumu saraksts pieejams uzņēmuma mājaslapā internetā www.airbaltic.com.

airBaltic ir paziņojusi par provizorisko 2009.gada peļņu 14 miljonu latu (20 miljonu eiro) apmērā un pērn sasniegusi pasažieru pieaugumu par 6% - līdz 2,75 miljoniem pasažieru. Somijā airBaltic nodrošina lidojumus no Helsinkiem, Lapēnrantas, Tamperes, Turku, Oulu, Kuopio, Vāsas, Kūsamo un Rovaniemi. airBaltic piedāvā lidojumus uz 80 galamērķiem no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic nodrošina ērtus savienojumus caur Ziemeļu tranzītmezglu Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Fotogrāfijas: http://www.airBaltic.com/photos

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Galvenie akcionāri: Latvijas valsts - 52.6% akciju, SIA Baltijas aviācijas sistēmas - 47.2% akciju. airBaltic flotē ir trīsdesmit viena lidmašīna: desmit Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300, divas Boeing 757-200 un vienpadsmit Fokker 50. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām - Rīgas, Viļņas un Tallinas. airBaltic ir Gada aviokompānija 2009/2010 (Zelta balva) - šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir Air Transport World 2010.gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvējs - starptautiska atzinība par izcilību uzņēmējdarbības restrukturizēšanā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV