Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Jau februārī – tūrisma izstāde-gadatirgus "Balttour 2011"

Inese Libere, 20.01.2011. 11:16

No 11. līdz 13. februārim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks 18. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus "Balttour 2011", kas atklās jauno tūrisma sezonu – vēl izdevīgāku, pieejamāku un aizraujošāku – ikvienam ceļotmīlim.
Jau februārī – tūrisma izstāde-gadatirgus "Balttour 2011"

Jaunums – tematiskās halles

Ikviens varēs burtiski "ienirt" īpašā izstādes atmosfērā, kas visas trīs izstādes dienas valdīs tematiskajās hallēs "Apceļo Latviju!" un "Atklāj pasauli!", kā arī Brīvdabas piedzīvojumu teritorijā. Katra zona pārsteigs tikai ar sev raksturīgo tematisko piesātinājumu un ļaus koncentrēt apmeklētāju uzmanību uz viņus interesējošiem piedāvājumiem. Ikviens atradīs sev ko piemērotu un aizraujošu, jo tikai "Balttour 2011" piedāvā apskatīt un izbaudīt visas jaunās tūrisma sezonas iespējas un piedāvājumus vienuviet.

Labākais gadatirgus tūrisma uzņēmumiem

"Balttour" ir īpaši piemērots pasākums, lai reklamētu savus tūrisma produktus un personiski uzrunātu un iesaistītu daudz jaunus ceļotājus. Izstādē koncentrējas iespaidīgs dažādu valstu tūrisma uzņēmumu vadītāju un īpašnieku skaits, tāpēc "Balttour 2011" laikā var izveidot jaunus personiskus biznesa kontaktus sava produkta virzībai un pārdošanai.
Jauna politika – būtiski zemākas cenas arī stendu laukumiem!

Tūrisma pakalpojumu un ceļojumu izpārdošana

"Nopērc te, tūlīt un tagad – saņemsi 2011. gada labāko cenu!" – ar tādu devīzi uz "Balttour 2011" aicina izstādes dalībfirmas un organizācijas. Ķīpsalā apmeklētāji varēs iegādāties gan tūrisma pakalpojumus un ceļojumus uz ārzemēm, gan rezervēt turpmākajam pusgadam Latvijas viesu namus, kempingus un pirtis par tikai vienreiz gadā pieejamām izstādes cenām. Apmeklētāji varēs izbaudīt arī katra stenda īpašo gaisotni, vizuālo noformējumu un ļauties piedāvātajām aktivitātēm.

Plaša kultūras un izklaides pasākumu programma

Bagātīgā kultūras un izklaides pasākumu programma sola jaunus atklājumus un vēl nebijušus iespaidus. Izbaudīt pirtnieka pērienu un iepazīties ar pirts tradīcijām varēs, iegriežoties īpašajā "Pirts ielā".
"Baudi nesteidzoties!" – ar šādu devīzi draudzīgi tiks sagaidīts ikviens hallē "Apceļo Latviju!", kur varēs nobaudīt un arī iegādāties katram Latvijas novadam raksturīgos ēdienus un amatnieku darinājumus.
Nav aizmirsti arī mazie ceļotāji un viņu vecāki. Būs atsevišķa "Bērnu tūrisma stendu zona", kur varēs saņemt profesionāļu konsultācijas un noskaidrot visu par drošu ceļošanu kopā ar bērniem.
Savukārt izstāžu centra balkonā, skatoties tūrisma kino, varēs smelties iedvesmu jauniem ceļojumiem.
Brīvdabas piedzīvojumu teritorijā ikviens varēs jautri pavadīt laiku – slidot, vizināties ar kamanām, izbaudīt braucienu suņu pajūgā, malkot tēju īstā ledus bārā un aplūkot ledus skulptūras. Kādam noteikti paveiksies izbaudīt lidojumu gaisa balonā virs Ķīpsalas ziemā!
Būs iespēja izmēģināt veiksmi arī loterijās un konkursos, kuru balvu fondā ir daudz iespaidīgas un ar ceļošanu saistītas balvas.

"Balttour 2011" – gada tūrisma notikums Nr. 1!

Šogad "Balttour 2011" aizņems 17,5 tūkstošus kvadrātmetru iekštelpu platības un plašu āra aktivitāšu teritoriju. Izstādi veidos 250 dalībnieku ekspozīcijas stendos, kas pārstāvēs vismaz 25 valstu kompānijas. Izstādi oficiāli apmeklēs tūrisma industrijas profesionāļi no vairāk nekā 30 valstīm. Simtiem aizraujošu "Balttour 2011" notikumu no pirmās līdz pēdējai izstādes minūtei vēros līdz pat 40 000 apmeklētāju.

Plašāka pasākumu programma, dalībnieku saraksts un to piedāvājums pieejams mājaslapā: www.balttour.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV