Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Ar novembra “Cosmo” tu iegūsi visu, ko vēlies

Kaspars Milaševičs, 02.11.2009. 09:33

Daži ar nebeidzamu sajūsmu to dēvē par apsveicamu modernā feminisma izpausmi, citi – par pārejošu modes untumu. Taču šaubu nav – panteras ir devušās medībās. Jaunais “Cosmo” ļaus tev atpazīt šīs nobriedušās, pašapzinīgās sievietes, kas lieto tās pašas medību metodes kā vīrieši (turklāt īpaši mērķējot uz jaunākiem pretējā dzimuma eksemplāriem), un kļūt par šīs plēsīgās sugas cienīgu konkurenti.
Ar novembra “Cosmo” tu iegūsi visu, ko vēlies

Tā kā mūsu slēptāko pasauli atspoguļo žesti un stāja, tev cīņā ar sāncensēm vispirms noderēs informācija par to, kā ar vienu acu uzmetienu nolasīt, kā tevi interesējošajam pārim vai brīvajam džekam veicas seksā. Kad būsi to noskaidrojusi, paturi prātā pazīmes, ko vīrieši meklē savās īstajās un vienīgajās. Dažas pačukstam jau tagad: džekam ir ļoti svarīgi, lai tu labi saproties ar viņa draugiem un atvēli laiku savām ambīcijām un hobijiem. Pārējās meklē rakstā “Ko viņš sagaida no nopietnas draudzenes”. Turklāt mums ir pilnīgi skaidrs, ka gandrīz visi vīrieši sapņo par nerātnu seksu, tāpēc tev noteikti noderēs pavisam konkrēti padomi seksam bez tabu. Izlasi “Kļūsti neķītra jau šonakt” un ļauj vaļu savām fantāzijām un instinktiem!

Ja attiecību un seksa jomā tu tagad būsi nepārspējama, tad pie ārējā izskata un karjeras var nākties vēl piestrādāt. Tieši pirms apspīlēto džinsu sezonas ir vērts iepazīties ar labākiem vingrojumiem, kas tavam dibenam piešķirs super seksīgu formu (rezultāts jau 2 nedēļās!). Pēc tam droši vari vilkt mugurā pieguļošu kleitu ar izteiktām plecu detaļām. Tā nav īsti tavā stilā? Tad izpēti “Cosmo” modes redaktores sagatavoto materiālu par karstākajām stila tendencēm katrai figūrai. Kad esi atradusi savējo, pievērsies karjerai: 6 dažādu nozaru ietekmīgākās sievietes, tai skaitā skaistumkopšanas biznesa haizivs Ieva Plaude, mums atklāja, kam viņas sarunā ar potenciālo darbinieci pievērš īpašu uzmanību. Izmanto šo unikālo informāciju savā labā!

Savukārt, ja esi nogurusi no cīņas par vīrieti un viņa uzmanību, ieej aromterapijas vannā un izlasi aizraujošu reportāžu par Londonas fotogrāfi, kas ar savu objektīvu ik nakti pie deju klubiem un restorāniem medī slavenības. Viņas fotogrāfijas ir redzamas arī mūsu dzeltenajā presē un klaču interneta portālos. Starp citu, šo iedvesmojošo paparaci meiteni uz savu viesnīcas numuriņu aicināja pats Mikijs Rurks! Nav šaubu, ka arī dzīve ar “Cosmo” ir piedzīvojumu un izaicinājumu pilna!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV