Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Jauna attieksme un dzīve ar janvāra ”Cosmo”

Kaspars Milaševičs, 11.01.2010. 12:34

Kāda ir tava jaunā gada apņemšanās? Beidzot iemīlēties sevis cienīgā vīrietī? Nedēļas nogales veltīt tikai atpūtai un relaksācijai? Tikt galā ar tauku riepu, kas pārkārusies pāri bikšu malai? Radīt pašai savu unikālo ģērbšanās stilu? Tieši košajā un iedvesmojošajā janvāra ”Cosmo” tu atradīsi simtiem lieliskas idejas, kas tev palīdzēs mainīt attieksmi pret ikdienu un izraisīs pozitīvu domino efektu tavā dzīvē.
Jauna attieksme un dzīve ar janvāra ”Cosmo”

Ja pēdējā laikā tu centies neizaicināt likteni, piemēram, nespēj aiziet no darba, kas jau sen ir apnicis, vai jau ļoti ilgi nevari izšķirties no tā bezcerīgā piegulētājā, kurš tev nozīmē tikpat daudz kā tavas tantes trīs kaķi, ir vērts paturēt prātā, ka ir jāsper tikai pāris soļi, lai tu būtu gatava jaunai pieredzei un justos daudz bezrūpīgāka un laimīgāka. Rakstā ”26 veidi, kā sākt dzīvi no jauna” atradīsi viegli realizējamas idejas apnicīgās ikdienas atsvaidzināšanai, savukārt, ja esi gatava nopietnākai pašanalīzei un darbam ar sevi, izlasi rakstu ”Svētdienas nelabums”. Lai arī kas tevi nomāktu, tajā atrodamās sešas stratēģijas tev palīdzēs katru pirmdienu sagaidīt bez emocionālās nelabuma sajūtas un saplānot laiku tā, lai neciestu ne darbs, ne atpūta.

Tiesa, domājot par jaunas dzīves sākšanu, ir vērts saglabāt vēsu prātu, jo dažas brīnumainās pārvērtības un apņemšanās ne vienmēr atnes gaidīto. Piemēram, modele un TV dīva Dženna Stergere pirms pāris gadiem ar krūšu palielināšanas operācijas palīdzību tikai pie 75D izmēra dārgumiem. ”Sešu gadu laikā mani implanti sevi atpelnīja gandrīz pilnībā. Ar uzsauktiem kokteiļiem, nesodīšanu par ātruma pārkāpumiem un pat negaidītām karjeras iespējām,” savā grēksūdzē ”Cosmo” raksta Dženna. Taču izrādās, ka tie paģērēja arī emocionālu un profesionālu samaksu, kas beigās sievietei bija par augstu.

Arī Latvijas Sauļošanās un solāriju asociācija ir parūpējusies par to, lai janvārī ”Cosmo” pastiprināti pievērstos mākslīgā skaistuma kulta un tā izraisīto seku izpētei. Kaut jauns pētījums pierāda, ka solāriji ir cieši saistīti ar melanomu – visnāvējošāko ādas vēža formu, taču mākslīgās saules saloni turpina slēpt šo faktu vai arī vieglprātīgi dēvē par muļķībām. Tieši tāpēc ”Cosmo” izlēma rūpīgāk papētīt arī pārējos mūsu solāriju industrijas saukļus, kas tiek izmantoti tevis maldināšanai. Tie ir šokējoši!

Lai palīdzētu tev izskatīties fantastiski bez visām šīm ķermeņa spīdzināšanas procedūrām, mēs uzrunājām pasaulslaveno modes dizaineru Aizaku Mizrahi, kurš uzskata, ka labi ģērbties nenozīmē tikai sekot jaunajām modes tendencēm: ”Tā ir māksla – zināt, kad šķiesties ar naudu. Eksistē tikai divi likumi: izšķied naudu par klasiskāko lietu pasaulē, un tu to glabāsi mūžīgi. Izšķied to par visneprātīgāko lietu pasaulē, un tu to glabāsi mūžīgi.” Iedvesmojies arī no pārējiem šī modes guru padomiem un radi uzvarētājas kombināciju savā drēbju skapī!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV