Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Iznācis Cosmopolitan novembra numurs

Dāvis Davids Sakne, 15.11.2011. 12:06

Līdz ar miglainiem rītiem un tumšiem novembra vakariem klāt ir arī jaunais un īpaši dzīvespriecīgais Cosmopolitan numurs.
Iznācis Cosmopolitan novembra numurs

Vāka meitene šoreiz ir Holivudas uzlecošā zvaigzne – aktrise Minka Kellija. Viņas karjera uzņem arvien lielākus apgriezienus, bet kurš gan varēja iedomāties, ka aktrises pagātne bijusi tik sarežģīta? Taču Minka pierāda, ka ne katrai superzvaigznei viss tiek nolikts uz zeltītas paplātes – viņa savus panākumus izcīnījusi pati. Arī aktrise Olīvija Munna negaida, kad durvis atvērsies pašas – viņa iet un dara. Olīvija uzticēja Cosmo vairākus padomus, kurus vērts iegaumēt, tai skaitā – "dzīvo tādu dzīvi, kuru sev vēlētos, ja redzētu kādu citu to dzīvojam!"

Mēs aicinām tevi nodoties eksperimentiem guļamistabā! Nerātnie seksa ieteikumi 52. lappusē iedrošinās nebaidīties mīlas rotaļās izmantot ikdienišķus priekšmetus, būt gatavai mīlēties dažādās vietās un iejusties dažādos tēlos. Īsāk sakot – kļūt par seksa dievieti. Lai jūsu attiecībās neienāktu trešā – Rutīnas kundze, izlasi 50 pārbaudītas lietas, kas to patrieks uz visiem laikiem, un tu atkal uz attiecībām varēsi paskatīties caur rozā brillēm. Bet, ja šobrīd esi brīva meitene un vēlies apgūt smalko pavedināšanas mākslu, 62. lappusē uzzini četrus vārdus, kas iekvēlinās jebkuru vīrieti... jebkurā laikā.

Īstu laimes esenci esam apkopojuši speciālā rubrikā, kurā atradīsi noderīgas rudens viltības. VIP meitenes cienīgie noslēpumi būs maciņam draudzīgi un ļaus ekonomēt naudu, netaupot uz luksusa un labsajūtas rēķina. Turklāt, vai zināji, ka vari pati noviltot rudens karstākos nagu laku toņus un uztaisīt izcilu sejas masku? Noteikti pamēģini! Tavu dzīvesprieku rudens vakaros vairos arī aromātiskie kokteiļi un receptes sātīgām maltītēm. Bet, lai pilnībā apgrieztu dzīvi kājām gaisā, tev nebūs vajadzīgs daudz: karte, mazliet naudas un pats labākais ceļabiedrs – tu pati. Eksperti prognozē, ka piedzīvojums vienatnē padarīs tevi laimīgāku un norūdīs.

Drosme šomēnes valda arī modes lapās un fotosesijās. Zelts, sudrabs, fliteru spožums... Mēs tevi iedrošinām valkāt mirdzošus tērpus arī ikdienā un kombinēt ar ierastajām lietām. Masīvi šņorzābaki, pavedinoša apakšveļa, koķeta apjoma frizūras un drosmīgas acu kontūras būs seksīgs bonuss tavam tēlam, un Viņš vēlēsies visas brīvdienas pavadīt kopā ar tevi. Taču, lai dzestrajos vīkendos kopā ar mīļoto nenosaltu, iedvesmojies no lielās fotosesijas un valkā adījumus, apģērbus ar bārkstīm un apjomīgus aksesuārus.

Lai tev iedvesmojošs, drosmīgs un jaunu atklājumu pilns novembris!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV