Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Radošā telpa Tasty aicina veidot oriģinālas Ziemassvētku dāvanas

Ieva Knāķe, 10.12.2009. 21:37

Katru nedēļu radošajā telpā Tasty pulcējas darboties griboši cilvēki un piedalās dažādās radošajās darbnīcās. Daudziem stimuls ir vēlme Ziemassvētkos pārsteigt radus un draugus ar pašradītām dāvanām.
Radošā telpa Tasty aicina veidot oriģinālas Ziemassvētku dāvanas

Galerijas:

8. un 9. decembra vakarā radošajā telpā Tasty dizainertes Baibas Lingas-Bērziņas (www.baibalingaberzina.lv) vadībā varēja apgūt sveču liešanas knifiņus. Kā liet sveces mājas apstākļos, kādus izejmateriālus izmantot un kā pagatavot sveci kā nevienam. To visu varēja apgūt Baibas vadībā.

"Veidojot radošo darbnīcu piedāvājumu, pirms Ziemassvētkiem vēlējāmies organizēt darbnīcas, kuru laikā to dalībnieki varētu iegūt iemaņas, kas palīdzēs pašiem radīt savas Ziemassvētku dāvanas," skaidro Zīle Dāvidsone no radošās telpas Tasty. “Jāatzīst, ka šonedēļ pie mums notiek pēdējās radošās darbnīcas šogad, jo līdz svētkiem jādod vieta dizaineru radītajām Ziemassvētku dāvanām īpaša pop-up veikaliņā,” piebilst Zīles kolēģe Ilze Začeste.

Ar jauno gadu radošās telpas Tasty meitenes gatavojas sākt jaunas radošās darbnīcas, piemēram, skicēšanas un dizaina. Lai saņemtu informāciju par gaidāmajiem pasākumiem un pieteiktos uz darbnīcām, rakstiet info@tastyshop.lv, www.tastytelpa.lv.

Foto: Ieva Knāķe

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV