Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Šonedēļ radošā telpa "Tasty" aicina uz divām radošajām darbnīcām

Zīle Dāvidsone, 22.02.2010. 11:42

Ceturtdien, 25. februārī, plkst. 18:00 radošajā telpā "Tasty", Martas ielā 1, norisināsies filca brošu darbnīca, savukārt estdien, 27. februārī, plkst. 15:00 gaidāma "Radošas personības darbnīca".
Šonedēļ radošā telpa "Tasty" aicina uz divām radošajām darbnīcām

Esam pārliecinātas, ka arī Tu daudzajos rokdarbu tirdziņos esi apbrīnojusi, iekārojusi vai pat iegādājusies kādu skaistu brošu. Bet kādēļ gan neiemācīties izgatavot tādu pašai? Tādēļ aicinām Tevi piedalīties radošās telpas Tasty "Filca brošu darbnīcā" ceturtdien, 25. februārī. Darbnīcas laikā Tu varēsi ne vien apgūt slapjās filcēšanas tehniku, savienošanu un dekorēšanu, bet arī pati uztaisīt sev brošu.

Sestdien, 27. februārī, plkst. 15:00 norisināsies "Radošas personības darbnīca" (aicinām laicīgi pieteikties tos, kas jau piedalījušies un vēlas turpināt)

Aicinām uz dabisku un aizraujošu sevis iepazīšanas nodarbību, izmantojot krāsu psiholoģiju un mākslas terapiju.

Augot mēs izdarām neskaitāmas izvēles, kas atver vienas, bet aizver citas durvis. Lai dzīvotu vispusēji un krāsaini, mums jāizmanto visus savus talantus.

Darbojoties ar mākslas materiāliem, lekcijas dalībnieki radīs atbildes uz ikvienam svarīgiem jautājumiem par sevi un atklās pavisam negaidītus faktus par savu personību caur krāsu un formu. Nodarbības mērķis ir atklāt savu neapzināto potenciālu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV