Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Aizvadīta saulainā Cosmopolitan Bikini Bash pludmales ballīte

Dāvis Sakne, 30.08.2010. 12:02

Dzintaru pludmalē 28. augustā tika aizvadīta pirmā saulainā Cosmopolitan Bikini Bash ballīte, kuras laikā tika ielikti pamati, lai jau nākamgad censtos pārspēt šī gada rezultātu un pretendētu uz pasaules rekorda sasniegšanu, kā arī ilgi gaidītas un iemīļotas ikgadējas meiteņu pludmales ballītes statusa iegūšanu.
Aizvadīta saulainā Cosmopolitan Bikini Bash pludmales ballīte

Neskatoties uz mainīgajiem laikapstākļiem, kuru dēļ no iepriekš reģistrētajām vairāk kā tūkstošs sievietēm pludmalē ieradās tikai daļa, Dzintaru pludmalē, kur notika Cosmopolitan Bikini Bash pludmales ballīte, par lielu pārsteigumu visiem spīdēja saule, kas priecēja nevien sievietes peldkostīmos, bet arī daudzie sieviešu draugi, kuri bija ieradušies kopā ar savām draudzenēm izbaudīt lielisko ballīti. Par viesu labsajūtu sadarbībā ar D Light rūpējās tādi skatuves mākslinieki un dīdžeji kā: Astro'n'out, Goran Gora, Kaspars Bindemanis & Los masculinos, Markus Riva, DJ Rudd, DJ Ai-Va, Crystral Sound System, Bogdan Taran, Toms Grēviņš un Barbara Tucker no Ņujorkas.

Pasākuma galvenais notikums bija fotosesija, kuras laikā meitenes peldkostīmos pludmalē izveidoja uzrakstu "Cosmo". Latvijas atsaucīgo un drosmīgo meteņu skaits bija pilnīgi pietiekams, lai brīdi, kad notika fotografēšana no gaisa, bez problēmām panāktu plānoto rezultātu.

"Manuprāt mūsu pludmales ballīte patiesi izdevās, jo visi apstākļi spēlēja mūsu labā. Ja citi mēdz teikt – kā zibens no skaidrām debesīm –, mums ir jāsaka – kā saule no negaisa mākoņiem. Tam, ka pludmalē ir saulains laiks, neticēja pat tie, kuri no tās atradās pavisam netālu. Šī bija pirmā Bikini Bash ballīte Latvijā, un mums ir pašiem savs Bikini Bash rekords, bet es ticu, ka jau nākamajā vai aiznākamajā gadā Latvijas sievietes pārspēs pasaules rekordu un ierakstīs savas valsts vārdu Ginesa rekordu grāmatā," atzīst žurnāla Cosmopolitan redaktore Santa Kristiāna Zāmuele.

Cosmopolitan Bikini Bash pasaules rekords šobrīd pieder Serbijai, kurā 2009. gadā vienuviet izdevās sapulcināt 2353 sievietes peldkostīmos.

Vairāk informācijas par Cosmopolitan Bikini Bash iespējams atrast www.cosmo.lv

Foto: Renārs Koris

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV