Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Kā pārveidot savu virtuvi un kur smelties idejas pārmaiņām

ACCENTA, 17.11.2010. 14:46

Kurš gan nevēlas, lai mājokļa iekārtojums būtu īpašs un neatkārtojams? Tomēr, lai vai cik interesantu dizainu mēs izveidotu, ar laiku kļūst garlaicīgi dzīvot vienā un tajā pašā vidē, katru dienu redzot vienu un to pašu.
Kā pārveidot savu virtuvi un kur smelties idejas pārmaiņām

Visbiežāk mājā apmeklētākās zonas ir virtuve un viesistaba, tātad tieši šīs mājas daļas ir pirmās rindā, līdz ko ir runa par pārmaiņām.

Lielākā problēma, kas rodas ir tas, ka mēs paši nezinām, ko tieši gribam. Bet zinām, ka gribam. Kur smelties idejas?

Pirmkārt, var nolīgt dizaineri, kurš izveidos pilnīgi jaunu skatījumu. Mīnuss ir tas, ka, veidojot skices, dizainera gaume un viedoklis ne vienmēr saskanēs ar jūsējo un tas būs salīdzinoši dārgi.

Ja vēlaties iegūt citu cilvēku viedokļus un apskatīt viņu idejas, tad palīdzēt var internets. Meklējiet dažādu vārdu salikumus - virtuves iekārtojums, interesanti padomi virtuves iekārtošanai utt.

Iedvesmu iespējams smelties arī mūsmāju mēbeļu un interjera salonos, kur varam apskatīt esošās ekspozīcijas, salīdzināt dažādus materiālus un izkārtojumu virtuves zonās.

ACCENTA piedāvā ikvienam klientam izveidot bezmaksas 3D skices un cenu piedāvājumu pie mums salonā vai pie jums mājās.

Visbeidzot - paskatieties apkārt. Interesantu krāsu un formu salikumus varam meklēt it visur - atliek tikai izrauties no ikdienas rutīnas, pavērot apkārt notiekošo un ticiet idejas radīsies pašas no sevis.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV