Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

2010. gada krāsu dizaina tendences virtuves mēbelēs

ACCENTA, 22.11.2010. 14:49

Eiropā un Amerikā virtuves dizaina tendences atšķiras no visa pārējā interjera dizaina tendencēm, tur darbojas savi noteikumi un likumi. Daudzējādā ziņā tas līdzinās augstākās modes pasaulei - ir savi likumdevēji, līderi un analītiķi. Katru dienu tiek izteiktas prognozes par esošajām tendencēm un par nākotnes vīzijām.
2010. gada krāsu dizaina tendences virtuves mēbelēs

Mūsdienās visa virtuves tehnika ir vienos un tajos pašos toņos - melnā, baltā un sudraba. Padarīt virtuves zonu dzīvīgāku var, eksperimentējot ar dažādām krāsām dekoros vai virtuves iekārtās.

Krāsu tendencēs šajā gadā arvien lielāku popularitāti guva košās krāsas - savu uzvaras gājienu baudīja visi sarkanie toņi, tomēr tie netika izmantoti kā pamatkrāsas, bet gan dažādiem papildus aksesuāriem un elementiem.

Otrajā vietā ierindojās dzeltenie un aprikožu krāsas toņi. Šādas krāsas stimulē apetīti un rada mājīguma sajūtu.

Ikvienam patīk sekot stila tendencēm dizainā, bet tas nav tik vienkārši, kā pamainīt savu garderobi attiecīgi pēc jaunākajām modes prasībām. Virtuves iekārtojumu cilvēki nemaina katru dienu, tas veicina situācijas, ka, sekojot līdzi sezonas aktualitātēm, pēc pusgada līdere krāsu jomā būs kāda cita. Tāpēc labāk paļauties uz savu gaumi - tikai tā jūsu virtuve iegūs tieši jūsu ideālo nokrāsu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV