Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Ziemassvētku „Modes Brokastīs" viesosies Intars Busulis

EasyGet.lv, 16.12.2011. 11:24

17. decembrī t/c „Galerija Centrs" sarunu šova „Modes Brokastis" svētku raidījumā Dāvids un Elita Patmalniece uz sarunu aicinās dziedātāju Intaru Busuli, lai uzzinātu, kā Ziemassvētkus sagaida mūziķi un vai saspringtajā koncertu grafikā izdodas rast svētku sajūtu, informē Agnija Jankovska. Runāsim arī par aktuālo svētku modē un piešķirsim Ziemassvētkiem krāsas. Sarunas tiešraide internetā - mode.galerijacentrs.lv.
Ziemassvētku „Modes Brokastīs" viesosies Intars Busulis

„Latvijas mūziķu vidū, Busulis izceļas ar spilgtu un „sulīgu" balsi un tikpat neordināru personību. Viņa uzstāšanās vienmēr ir aizrautības pilnas. Intars spēj skatītājus piecelt kājās un likt dziedāt līdzi. Jautājumus, kurus es noteikti viņam jautāšu – kuru brīdi viņš uzskata par savu zvaigžņu stundu?"saka Dāvids.

Intars Busulis dzimis Talsos un savu dziedātāja karjeru sāka Raimonda Tiguļa projektā „Caffe". Paralēli piecus gadus spēlēja arī Nacionālo bruņoto spēku štāba pūtēju orķestrī, un grupā „Wet point", 2005. gada pavasarī kā trombonists un vokālists piedalījās dāņu basģitārista Ērika Mosuholma projektā „Eurpean Youth Jazz Orchestra". Piedalījies vairākos džeza festivālos, mūziklos un koncertuzvedumos „Cabaret". Uzvarējis jauno izpildītāju konkursā „Jaunais vilnis" 2005.gadā, „Sony Jazz Stage" un Starptautiskajā Improvizētāju konkursā Pērnavā.

Elita Patmalniece par sarunas viesi saka: „Busulis ir tik daudzpusīgs, katru reizi viņu klausoties man ir liels pārsteigums. Skatītājiem noteikti būs interesanti uzzināt, kurā brīdī viņš saprata, ka var ne tikai spēlēt trombonu, bet arī dziedāt?"

„Modes Brokastis" notiks 17. decembrī plkst. 12.00 t/c „Galerija Centrs" „Vīna Studijā", un tās būs īpaši veltītas svētku laikam. Sarunas tiešraide internetā - mode.galerijacentrs.lv.

Modes mākslinieki Dāvids un Elita uz sarunu aicina viesi, ar kuru kopā meklē atbildes uz to, kas cilvēkam ir galvā, bet kas mugurā. Līdz šim „Modes Brokastīs" piedalījušies tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki, kā uzņēmēja Binnija Ārberga, aktieris Artūrs Dīcis, mākslinieks Aigars Bikše, dziedātāja Agnese Rakovska, mūziķis Gustavo un modes māksliniece Šeila.

Tirdzniecības centrs „Galerija Centrs" ir Galactico alianses biedrs. Šī alianse nodrošina vienotu standartu ievērošanu un īpašas ērtības pircējiem, tai pat laikā saglabājot katra alianses dalībnieka īpašo pozicionējumu un identitāti..Galactico ir kvalitātes zīme pircējiem, kas nodrošina alianses biedru tirdzniecības centros - Alfa Mols, Galerija Centrs, Origo, Dole – vienotu papildus servisu: pagarinātus banku darba laikus, izglītošanu patērētāju tiesību aizsardzības jautājumos, vienotu dāvanu karti un lojalitātes karti, identisku servisa līmeni, bezvadu internetu bez maksas, iespēju vienuviet saņemt informāciju par visu piecu Galactico TC piedāvājumiem, vienlaicīgas izpārdošanas un akcijas.Visu Galactico tirdzniecības centru apsaimniekotājs un attīstītājs ir Linstow Center Management.

Foto: Intars Busulis. Foto (c) Renārs Koris

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV