Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Festivālā "Erots 2012" prezentēs jaunu Latvijā tapušu erotisko šovu tērpu kolekciju

EasyGet.lv, 13.02.2012. 12:16

Festivālā "Erots 2012" uz lielās skatuves, līdzās dažādiem ārzemju un latviešu mākslinieku šoviem, tiks prezentēta arī apģērbu studijas "Tessika" zīmola „Your Play" jaunā erotisko šovu tērpu kolekcija, kas tapusi tepat Latvijā, informē BT 1 mediju koordinatore Inese Libere.
Festivālā "Erots 2012" prezentēs jaunu Latvijā tapušu erotisko šovu tērpu kolekciju

"Jaunā kolekcija "Passion Collection" ir radīta, lai sirdis pukstētu straujāk. Šie unikālie tērpi izdaiļos jebkuru sievieti un iedegs liesmu visatturīgāko vīriešu sirdīs," ir pārliecināta studijas "Tessika.lv" īpašniece Irīna Kurpniece.

Kolekcijas "Passion Collection" tērpi paredzēti strip-dance, show-dance, go-go dance, kā arī citiem skatuvei un privātiem pasākumiem domātiem priekšnesumiem. Jaunās kolekcijas tērpi var būt arī lielisks papildinājums priekšnesumam, kas veltīts tikai un vienīgi mīļotajam vīrietim, un tas nozīmē, ka šie tērpi derēs ikvienai sievietei, kura vēlas būt visspožākā zvaigzne savam mīļotajam.

Kolekcijā izmantoti kvalitatīvi, viegli un gaisīgi audumi savienojumā ar stingru lakādu, kas tērpiem piešķir pikantumu un jutekliskumu. Tērpu aizdares konstruētas tā, lai sieviete vajadzības gadījumā varētu viegli, nemanāmi un seksīgi atbrīvoties no tā vai arī tikai pakārdināt. Ikviens kolekcijas tērps ir pārdomāts roku darbs ar smalku un rūpīgu apstrādi.

Daudzas kleitas un peņuāri radīti, smeļoties iedvesmu no Grētas Garbo un citām 30. gadu Holivudas zvaigznēm, kad sievišķīgums un grācija spēlēja galvenās lomas gan uz lielā ekrāna, gan ikdienā. Kolekcijas "Passion Collection" tērpi akcentē sievietes skaistumu un grāciju.

Erotisko skatuves tērpu modes skate notiks 17. februārī plkst. 18.45 un 18. februārī plkst. 18.10.

Par tērpu skates meikapu un frizūrām rūpēsies skaistuma skola "Beautek". Skaistuma skola Beautek māca sievietes kļūt par sava daiļuma veidotājām, lai viņas kļūtu patiesi neatvairāmas no galvas līdz pat papēžiem.

Pēc skates unikālos skatuves tērpus varēs ne tikai aplūkot "Tessika.lv" stendā, bet arī iegādāties par īpašām iepazīšanās cenām. Būs iespējams arī iegūt ekskluzīvas tiesības uz jebkuru no skatuves modeļiem, un tas nozīmē, ka jūsu izvēlētais tērps būs unikāls un cita tāda vienkārši nebūs!

Kā zināms, festivāls "Erots 2012", kas notiks 17. un 18. februārī Ķīpsalas hallē, piedāvās plašu mīlas preču klāstu un sola krāšņu, erotikas piesātinātu, daudzveidīgu izklaidi, kuru varēs baudīt brīvā atmosfērā, gūstot jaunus, seksualitātes pārpilnus iespaidus. Apmeklētāji varēs baudīt pārsteidzošus slavenu pornozvaigžņu priekšnesumus, latviešu un ārzemju mākslinieku šovprogrammas, sieviešu un vīriešu striptīzšovus, kā arī ekstrēmākus priekšnesumus asāku izjūtu cienītājiem. Arī paši apmeklētāji varēs "iekosties" erotikas pipariņā, piedaloties konkursos un citās aktivitātēs.

Pirmoreiz "Erotā" norisināsies go-go deju konkurss, kurā labākie šī deju stila pratēji – gan meitenes, gan puiši – demonstrēs savu dejas māku uz mobilās skatuves blakus "Black Silver Partybus" un cīnīsies par galveno balvu – apmaksātu ceļojumu uz Turciju.

Biļetes
Tikai pirmās 1000 festivāla biļetes Ķīpsalas hallē par rekordzemu cenu – tikai Ls 6,00! "Biļešu servisa" kasēs biļešu cena – Ls 7,50! Tuvojoties "karstajam" pasākumam, kā arī pasākuma laikā, biļetes, iespējams, kļūs dārgākas. Biļetes uz "Erots 2012" nopērkamas "Biļešu servisa" (www.bilesuserviss.lv) kasēs visā Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, „Nordea" bankas bankomātos visā Latvijā, kā arī Ķīpsalas hallē (darba dienās no plkst. 10.00 līdz 16.30). Ieeja no 18 gadu vecuma!

"Erots 2012" norises laiki:
17. februāris 18.00–03.00
18. februāris 17.00–04.00

Savukārt 16. februārī klubā „Coyote Fly" notiks "Erots 2012" pre-party.

Izstādi-festivālu "Erots 2012" organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Izstādes līdzorganizators ir firma "Z un Z" – Latvijas intīmpreču veikalu tīkls "Kupidons plus". Pasākumu atbalsta "Contex" prezervatīvi, "Cēsu alus" un draudzīgais "Baltic Taxi".

Foto (c) Kristīne Grēke

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV