Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Ķīpsalā noslēdzas izstāde Mode un tekstils un kronē Mis un Misteru Latvija

Easyget.lv, 22.04.2013. 11:19

No 19. līdz 21. aprīlim Ķīpsalā jau 18. reizi norisinājās starptautiskā izstāde „Mode un tekstils”; izstādes noslēgumā tika kronēti Mis un Misters Latvija 2012.
Ķīpsalā noslēdzas izstāde Mode un tekstils un kronē Mis un Misteru Latvija

Galerijas:

Izstāde Mode un tekstils piedāvāja plašu ekspozīciju, rokdarbu meistarklases, stila konsultācijas, modes skates, konferenci biznesa veicināšanai, kā arī jaunākās pavasara/ vasaras sezonas kolekcijas.

20. aprīlī notika viens no nozīmīgākajiem modes pasākumiem Baltijā – 13. jauno modes mākslinieku konkurss "Habitus Baltija 2013". Konkursā aizraujošas, svaigas un neparastas tērpu kolekcijas žūrijai un ikvienam interesentam prezentēja 42 modes dizaineri no 12 valstīm.

21. aprīlī izstādes Mode un tekstils noslēgumā notika konkursa “Mis un Misters Latvija 2012” fināls. Konkursā uzvarēja Liliana Garkalne no Rēzeknes un Mareks Mohovikovs no Alūksnes. Vice Mis un Misters – Beāte Baranovska no Daugavpils un Guntars Logins no Balviem. Mis un Misters Foto – Egija Gailuma un Aleksandrs Dmitrijevs no Rīgas.

Foto: Mis un Misters Latvija 2012 kronēšana. Foto (c) Valdis Zāgeuss

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV