Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Riga Fashion Mood „Premium” modes svētki Ventspilī jau sestdien

Easyget.lv, 20.05.2013. 09:09

25. maijā Ventspils teātra namā „Jūras vārti” norisināsies modes festivāls Riga Fashion Mood
Riga Fashion Mood „Premium” modes svētki Ventspilī jau sestdien

Modes skatēs tiks izrādītas 14 Latvijas vadošo un jauno dizaineru aktuālās kolekcijas, kas papildinātas ar izsmalcinātiem tērpiem svinīgiem brīžiem, informē Latvijas Modes palātas pārstāve Renāte Slucka. Tāpēc modes festivāls ieguvis īpašu nosaukumu – „Premium”.

„Esam priecīgi, ka modes festivāls Riga Fashion Mood ir kļuvis par dizaineru un modes baudītāju iecienītu pasākumu. Mēs lepojamies ar Latvijas dizaineru talantu un radošumu un vēlamies, lai to varētu izbaudīt pēc iespējas lielāks cilvēku skaits. Šoreiz modes skates notiks Ventspilī, bet ar Lattelecom tehnoloģisko atbalstu tiešraide būs skatāma interneta lietotājiem visā pasaulē. Modes pieejamība ir viena no mūsu vērtībām, tāpēc Riga Fashion Mood ir atvērts pasākums ikvienam modes mīļotājam, kurš iegādājas biļeti vai skatās internetā vai interaktīvajā televīzijā,” stāsta Latvijas Modes palātas vadītāja, Riga Fashion Mood kuratore Dita Danosa.

Ventspilī savas kolekcijas demonstrēs pazīstamie un mīlētie modes mākslinieki Natālija Jansone, Keita, Aleksandrs Pavlovs, Žanete Auziņa un Šeila, strauju popularitāti iekarojošais Salt un Amoralle, kā arī Taste un ilgtspējīgās modes zīmols Recycled. Jauno modes mākslinieku rindās būs jau popularitāti ieguvušie Reinis Ratnieks un Kristiāna Kalniņa. Skatītājus priecēs arī Latvijas bērnu modes zīmoli Colorlicious, Leny Tomy Factory un Hebe.

Dizainere Keita ir vairākkārtēja Riga Fashion Mood dalībniece: „Šī pavasara modes festivāls būs īpašs, kas redzams jau tā nosaukumā – „Premium”. Pavasaris un vasara ir bagāti ar svinīgiem un skaistiem notikumiem, uz kuriem gribas īpaši saposties. Riga Fashion Mood „Premium” Ventspils tiks rādīta mana aktuālā kolekcija, kuras tērpus modes mīļotāji var nēsāt kaut tūlīt. Tērpi veido izsmalcinātu, sievišķīgu un vieglu tēlu – tāda ir Keitas vasara un tādas es redzu sievietes, manu tērpu nēsātājas.”

Riga Fashion Mood „Premium” Ventspils ir iespēja apmeklēt ikvienam, iegādājoties biļeti visās „Biļešu serviss” tirdzniecības vietās. Ar Lattelecom tehnoloģisko atbalstu modes skates tiešraide no plkst. 18.30 tiks translēta internetā www.apollo.lv un www.pastaiga.lv, kā arī Lattelecom interaktīvajā televīzijā, 113. kanālā.

Modes festivāls Riga Fashion Mood tiek organizēts kopš 2011. gada. Tā organizators ir biedrība Latvijas Modes palāta, kas apvieno modes dizainerus, mācībspēkus, ražotājus un citas modes attīstībā ieinteresētās personas. Modes palātas mērķis ir attīstīt modes platformu Latvijā un organizēt pasākumus, kas sniedz iespēju Latvijas modes dizaineriem un zīmoliem piedāvāt jaunās kolekcijas klientu segmentam vietējā un starptautiskā mērogā, kā arī veicināt Latvijas modes patēriņa pieaugumu sabiedrībā.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV