Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Club dance konkurss un Erots vienuviet

Easyget.lv, 02.01.2014. 15:00

21. un 22. februārī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā būs iespēja vērot gan pikantus šovus un vērienīgu intīmpreču izstādi, gan deju konkursa finālistus un deju studiju paraugdemonstrējumus
Club dance konkurss un Erots vienuviet

Festivāls „Erots 2014” un SIA „Tessika” izsludina 3. klubu deju konkursu "Club Dance Queen & King 2014" divās kategorijās: PRO kategorijā sacentīsies profesionāli dejotāji, deju skolu, studiju un klubu pārstāvji, HOBBY kategorijā – neprofesionāli dejotāji un amatieri. Konkursa dalībnieki var dejot jebkurā stilā, kas piemērots klubu deju atmosfērai. Pieteikt dalību konkursā aicināti 18 līdz 30 gadus jauni dejotāji. Lai reģistrētos, katram dalībniekam līdz 6. janvārim jāaizpilda anketa/pieteikums konkursa mājas lapā (www.clubdance.lv). Dalība konkursā ir bez maksas.

Dejotājiem vispirms jāpiedalās reģionālajās atlases kārtās, kuras notiks 2014. gada janvārī un februārī vairākās Latvijas pilsētās. Konkursa pusfināls notiks 21. februārī, bet fināls 22. februārī festivāla „Erots” laikā La Rocca Club Dance hallē. Konkursa balvu fondā ir naudas balvas, ceļojums, piemiņas dāvanas, specbalvas, kā arī citi pārsteigumi. Gan atlases kārtas, gan pusfināls un fināls ir publiski pasākumi, tāpēc tos var apmeklēt ikviens, kas vecāks par 18 gadiem.

Precīzāku informāciju par konkursu un atlases kārtām var uzzināt, sekojot līdzi jaunumiem konkursa mājas lapā: www.clubdance.lv, kā arī rakstot uz lv@clubdance.lv.

“Erots 2014” norises laiki:
21. februāris 18.00–03.00
22. februāris 18.00–04.00

Ieeja festivālā un dalība konkursā no 18 gadu vecuma!

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV