Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Šīvakara O!Kartes Nakts skrējienam reģistrējušies jau vairāk kā 3300 dalībnieki

Sabīne Puķe, 21.08.2009. 15:11

Šovakar Rīgas svētku ietvaros notiks O!Kartes Nakts skrējiens – unikāls pasākums, kurš Latvijā notiks pirmo reizi. Šobrīd naksnīgās Rīgas baudīšanai skrējienā reģistrējušies jau vairāk kā 3300 dalībnieki. Organizatori atgādina, ka reģistrēties skrējienam var vēl šodien līdz plkst. 20.00 vai līdz brīdim, kad dalībnieku skaits sasniegs 5 000. Reģistrācija notiek, nosūtot īsziņu „OKarte Vārds Uzvārds Dzimšanas gads” uz numuru 120. Maksa par īsziņas nosūtīšanu – Ls 1.
Šīvakara O!Kartes Nakts skrējienam reģistrējušies jau vairāk kā 3300 dalībnieki

Jau no plkst. 20.00 pie Rīgas Kongresu nama sāksies starta numuru izsniegšana. Pasākuma vadītāji Žanete Skarule un Ēriks Loks uzsāks dalībnieku informēšanu par pasākuma norisi. Sākot no plkst. 20. 15 uz „O!Kartes skatuves” sāks spēlēt jaunie O!Kartes mūziķi – „Cbema”, „Monologs Divatā” un Anna Ķirse.

Skrējiena trases garums būs tikai 4.5 km, maršrutā Kr. Valdemāra iela – Vanšu tilts – Slokas iela, atgriežoties finišā pie Kongresu nama. Plkst. 21.30 tiks slēgta satiksme Kr.Valdemāra ielas posmā no O.Kalpaka bulvāra līdz Slokas ielai (Vanšu tilts) un O.Kalpaka bulvāra posmā no J.Alunāna ielas līdz Kr.Valdemāra ielai. Visas trases garumā no 21.30 spēlēs DJ Kaspar Kondrat, Aldee, Electricano, Roland Privert, Andrey Emelyanov un DJ Deros.

Plkst. 22.00 O!Kartes Nakts skrējiena startu dos „Latvijas Mobilais Telefons” prezidents Juris Binde. Vakara izklaidējošās daļas kulminācijā, plkst. 22.30 uz skatuves kāps Latvijas hip-hop zvaigzne Gustavo.

Ieraudzīt un sajust īpašo nakts skrējiena atmosfēru var, noskatoties videorelīzi: http://www.okartesnaktsskrejiens.lv/lv/video

Papildu informācija – www.okarte.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV