Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Mārtiņdienas iedziedāšana ar īstām zosīm un multfilmu zvaigznēm Spicē

Inese Mauriņa, 06.11.2009. 15:06

No 8. un 10. novembrī tirdzniecības komplekss Spice ikvienu aicina uz kopīgu Mārtiņdienas svinēšanu. Ar jautrām dziesmām un izdarībām svētkus ieskandēs LNT dziedošās ģimenes, būs iespēja satikt dzīvas zosis, uzzināt vairāk par mūsu senču tradīcijām kopā ar multfilmu tēliem, kā arī piedalīties radošajās darbnīcās.

Šī diena latviešu gadskārtā ir zīmīga ar pēdējo rudens darbu nobeigšanu un sagatavošanos ziemai. Mārtiņdiena tradicionāli ir ģimenes svētki, tāpēc jau 8. novembrī no plkst, 12.00 - 16.00 t/c Spice pie Informācijas centra notiks svētku ieskandināšana ar LNT dziedošo ģimeņu priekšnesumiem. Pasākuma īpašie viesi mūs priecēs ar jautru dziedāšanu, dejošanu un Mārtiņdienas cienasta gatavošanu. Ikvienam būs iespēja darboties radošajās masku un multfilmu darbnīcās, fotografēties un izbaudīt iespēju jauki nosvinēt šos svētkus.

Mārtiņos, beidzoties klusajam veļu laikam, ar dullām izdarībām un ziemas masku gājieniem sākas jautrais budēļu jeb ķekatu laiks. Lai rosinātu bērnus apgūt tradīcijas un sajustu īpašo svētku noskaņu 10.novembrī no plkst. 17.00 – 21.00 t/c Spice pie informācijas centra kopā ar Pīli un Lācīti Pūku no Pasaku Nama spēlēsim jautras rotaļas, minēsim mīklas, dejosim un iepazīsimies ar Mārtiņdienas tradīcijām un ticējumiem.

Savukārt Pasaku nama rīkotajās radošajās darbnīcās t/c Spice Home no plkst. 17.00 – 21.00 veidosim ziedu vai sienas figūriņas, darināsim maskas un dalīsim īpašas balviņas no Pīles un Lācīša Pūka!

No plkst. 11.00 – 21.00 pie Spice Home z/s Zaķīši īpaši izveidotā sētā varēs apskatīt īstas Mārtiņdienas zosis!

Pasākums notiek t/k Spice rīkotā šopinga festivāla ietvaros, kas norisinās no 6. – 13.novembrim.
Spices šopinga festivāla programma arī mājas lapā: www.spice.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV