Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Uzvar Vītoli, LNT Ričus ignorē

Skumjā skatītāja, 07.12.2009. 13:36 | komentāri (3)

Noskatoties vakardienas „Latvijas dziedošo  ģimeņu” šovu un pārlapojot šodien komentārus internetā, palika skumji…
Uzvar Vītoli, LNT Ričus ignorē

Šovs ir šovs, vienmēr uzvarēs tikai viens, tas nu visiem būtu skaidrs. Bet, noskatoties vakardienas raidījumu, palika skumji.

Balsojums ir tikai balsojums. Skumji ir par LNT attieksmi. Ar šova noslēgumu LNT parādīja savu patieso attieksmi pret skatītājiem, balsotājiem un, nepārprotami, arī pašiem šova dalībniekiem. 

Kā jau visiem tas ir zināms, uzvarēja Vītolu ģimene, ar ko arī viņus apsveicu. Vītolu ģimene (ņemot vērā saņemto balsojumu skaitu) uzvarēja ar ļoti minimālu pārsvaru.

Par Riču ģimeni nobalsoja vairāk kā 100 tūkstoši skatītāju.

Taču rīkotāji cūcīgi izturējās pret Riču puišiem un viņu balsotājiem: pat neapsveica ar 2. vietas noturēšanu 15 nedēļu garumā, neiekļāva nevienā noslēguma kadrā, it kā viņi būtu sen izbalsotie.

Tie simts tūkstoši skatītāji, kas balsoja par Riču ģimeni ir vīlušies... Jo gaidīja savu favorītu apsveikšanu un galu galā arī kādu runu. Drusku vairāk cieņas  pret tiem, kas LNT sagādā naudiņu  (gan balsotājiem,  gan Riču) vajadzēja izrādīt.

Bet nu LNT jau vairāk neko nevajag, nauda sapelnīta, kādu tur cieņu vēl rādīt. Pret skatītājiem un pašiem dalībniekiem tas bija nezolīdi.

Puiši, piedodiet neprofesionālajai LNT rīcībai, man kauns par viņiem. Es lepojos, ka Latvijā ir tādi talanti, kā jūs.

Klusībā ceru, ka arī LNT veidotāji atvainosies Ričiem un viņu faniem par nekaunīgo attieksmi.

Tāpat domāju, ka 100 tūkstoši Riču atbalstītāju būtu pelnījuši zināt, ko viņu favorīti dabūja pārsteiguma balvā no LNT, jo diemžēl Latvijas Krājbankas pārstāvis tā arī pie vārda vairs netika pielaists, lai pasniegtu pārsteiguma balvu 2.vietas ieguvājiem.

Paldies, Jums Riču ģimene, par jaukajām dziesmās, ko dāvājāt mums, skatītājiem.  Ceru, ka tās 100 tūkstošu skatītāju balsis jums sniegs gandarījumu un pārliecību par saviem spēkiem.  Veiksmi Jums, puiši! Turpiniet iesākto un priecējiet savus klausītājus ar savām dziesmām.

Patiesā cieņā,

Skumjā skatītāja

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV