Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Daugavpils Universitātē notiks Informācijas diena

Vita Viļevko, 18.03.2010. 11:34

Šo sestdien, 20. martā, Daugavpils Universitāte (DU) aicina visus interesentus uz Informācijas dienu, kuras laikā varēs iepazīties ar studiju un ārpusstudiju iespējām Daugavpils Universitātē.

Informācijas dienas laikā no plkst. 11:00 līdz plkst. 17:00 universitātē (Parādes ielā 1) darbosies DU fakultāšu informatīvie stendi: Dabaszinātņu un matemātikas fakultātes, Humanitārās fakultātes, Izglītības un vadības fakultātes, Mūzikas un mākslu fakultātes un Sociālo zinātņu fakultātes stendi. Tajos fakultāšu studējošie un docētāji prezentēs savas fakultātes, sniegs visplašāko informāciju par studijām, konsultēs, kā arī atbildēs uz jautājumiem. Stendos būs iespēja ne tikai uzzināt par studiju iespējām, bet arī piedalīties konkursos, radošajās darbnīcās, modes skatē, ekskursijās un citās interesantās aktivitātēs. Informācijas dienas laikā ikviens varēs saņemt arī informatīvos izdales materiālus par studiju iespējām Daugavpils Universitātē.

Daugavpils Universitāte (DU) ir nozīmīgs Latvijas izglītības un zinātnes centrs, kas piedāvā iegūt Eiropas mērogā atzītu visu līmeņu un dažādu jomu augstāko izglītību. Tās 5 fakultātēs studē aptuveni 3600 studentu. Universitātes 59 dažāda līmeņa studiju programmās var apgūt vides pārvaldības speciālistu, starpkultūru attiecību menedžeru, fizioterapeitu, datordizaineru, iestāžu vadītāju, tulkotāju, psihologu, mākslas projektu vadītāju, filologu, skolotāju, ekonomistu, programmēšanas inženieru, matemātiķu, fiziķu, sociālo darbinieku, juristu, sociologu, biologu, vēsturnieku, karjeras konsultantu, robežsardzes jaunāko virsnieku, dabas aizsardzības speciālistu  u. c. specialitātes.

2010./ 2011. studiju gadā DU tiks piedāvātas vairāk nekā 500 valsts dotētās studiju vietas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV