Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Daugavpils Universitāte viesosies Balvos

Vita Viļevko, 25.05.2010. 09:18

28. maijā Balvos viesosies Daugavpils Universitāte: no plkst. 12:00 pie Balvu novada muzeja (Brīvības ielā 46) notiks Daugavpils Universitātes (DU) Informācijas diena, bet no plkst. 13:00 savu darbu uzsāks „Zaļā laboratorija Balvos”.

DU Informācijas dienas laikā ikviens interesents varēs uzzināt par studijām un dzīvi Daugavpils Universitātē un tās Balvu filiālē, kā arī varēs saņemt izdales materiālus par studiju iespējām DU. Īpaši tiek aicināti tie, kuri vēlas studēt Daugavpils Universitātes Balvu filiālē! Jaunajā studiju gadā šeit ir paredzēts realizēt vairākas programmas: profesionālās bakalaura studiju programmas „Tiesību zinātne”, „Mākslas menedžments”, „Datordizains”, akadēmisko bakalaura studiju programmas „Austrumeiropas kultūras un biznesa sakari” un „Filoloģija”, 1. līmeņa augstākās izglītības studiju programma „Civilā drošība un aizsardzība” un profesionālā maģistra studiju programma „Sabiedrības un iestāžu vadība” un „Starpkultūru attiecības” (lai minētās programmas tiktu realizētas, katrā no tām jābūt vismaz 20 studējošo lielai grupai). Jaunajā studiju gadā tiks piedāvāta arī iespēja studēt klātienē.

Pasākumā „Zaļā laboratorija Balvos”, ko organizē DU Sistemātiskās bioloģijas institūts (SBI),  no plkst. 13:00 līdz pat plkst. 24:00 apmeklētāji varēs pētīt dzīvo dabu kopā ar DU SBI pētniekiem, vērot zinātniskā aprīkojuma demonstrējumus un klausīties biologu stāstos par ekspedīcijās piedzīvoto. Aktivitāšu apmeklētāji varēs piedalīties izglītojošās spēlēs un saņemt balvas. Vidusskolu jaunieši, kurus interesē studijas bioloģijā varēs saņemt informāciju par studiju iespējām DU. „Zaļā laboratorija Balvos” tiek rīkota UNESCO Bioloģiskās daudzveidības gada ietvaros.

Daugavpils Universitāte (DU) ir nozīmīgs Latvijas izglītības un zinātnes centrs, kas piedāvā iegūt Eiropas mērogā atzītu visu līmeņu un dažādu jomu augstāko izglītību. Tās 5 fakultātēs studē aptuveni 3600 studentu un tiek realizētas 59 dažāda līmeņa studiju programmas.

2010./ 2011. studiju gadā DU tiks piedāvātas vairāk nekā 500 valsts dotētās studiju vietas.

Mācīties tuvāk dzīvesvietai! Šogad arī klātienē – Balvos, DU filiālē!

Papildus informācija:
Maruta Castrova
Partizānu iela 16, Balvi, Latvija, LV- 4501
Tālruņi: 64507012; 26585964; 26162614
E-pasts: centrs@balvi.lv; azote@balvi.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV