Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

DU Labdarības akcijas ziedojumi sasnieguši savu mērķi

Vita Viļevko, 02.06.2010. 14:41

18. maijā, Starptautiskajā muzeju dienā, Daugavpils Universitātes (DU) Muzejs organizēja akciju „Par tīru pasauli un sirdsapziņu”, kuras ietvaros tika vākti ziedojumi Daugavpils pilsētas dzīvnieku patversmei. Pateicoties DU studentu  un docētāju aktivitātei labdarības akcijas laikā tika saziedoti 90,19 Ls.
DU Labdarības akcijas ziedojumi sasnieguši savu mērķi

Par minēto summu Daugavpils dzīvnieku patversme iegādājās jaunu būri lielajiem putniem un lielu būri suņiem vai kaķiem. Patversmes vadītāja Žanete Sosnare pastāstīja, ka reizēm patversmē nonāk ne tikai bez pajumtes palikušie suņi, kaķi, bet tiek atnestas arī pūces un sikspārņi, kam lieti noderēs iegādātais putnu būris. Arī jaunais dzīvnieku būris ir ieguvis  iemītniekus – raibu kaķeni ar četriem nesen dzimušiem kaķēniem.

Daugavpils Universitātes muzejs un patversmes darbinieki izsaka lielu paldies visiem ziedotājiem par dāsnumu un iejūtību!

Informējam, ka ikviens, kas jūt sevī aicinājumu palīdzēt tiem dzīvniekiem, kuriem nav paveicies  un sniegt  iespēju ārstēt slimos un uzturēt veselos, pēc saimnieka skumstošos dzīvniekus ilgāk par 14 dienām, var ziedot līdzekļus nesen izveidotās biedrības "Otra māja dzīvniekiem"  ziedojumu kontā LV74PRTT0256016821400 Daugavpils pilsētas dzīvnieku patversmes vajadzībām.  Vai arī doties uz dzīvnieku patversmi un noskatīt sev uzticamu mājdzīvnieku.

Papildus informācija:
Zane Stapķeviča
DU Muzejs
t.: 26567989
e-pasts: zane.stapkevica@du.lv
http://www.petnet.lv/shelters/?shelterId=4

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV