Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Klubs "Nabaklab" rīkos iekārojamāko lietu izsoles

Anita Dambe, 03.06.2010. 10:54

6. jūnijā klubā "Nabaklab" ar „Iekārojamāko lietu izsoli" tiks atklāta kluba garderobes vasaras sezona, kuras laikā reizi nedēļā – svētdienās – apmeklētājiem būs iespēja piedalīties aizraujošās izsolēs un tikt pie dažāda veida iekārojamām lietām, cenu par tām nosakot pašiem.
Klubs "Nabaklab" rīkos iekārojamāko lietu izsoles

Izsoles pirmajā kārtā 6. jūnijā tiks izsolītas gleznas, Ukrainas mākslinieku darināti pelnu trauki un citi trauki, unikālas koka rotaļlietas, jauno Latvijas modes mākslinieku apģērbi, izmeklētas stila lietas, ikonas un citi priekšmeti, kā arī izsoles lieldarbs – „Žurnāla Deko Dizaina Gada Balvas 2009" finālista Viestura Krustiņa roku darbs – akustiskās skaņu sistēmas ar izcilu skaņas kvalitāti un jūgendstilā veidotu koka dizainu.

Izsoles organizatore Anita Dambe atzīst, ka „Iekārojamāko lietu izsoles" mērķis ir ne vien ļaut cilvēkiem pašiem noteikt cenu par sev tīkamām lietām, bet arī aktualizēt izsoles kā tādas, padarot tās pieejamākas plašākai sabiedrībai, tajā skaitā jauniešiem.

Paredzēts, ka jau nākamajās izsolēs savas īpašās lietas pārdošanai varēs piedāvāt ikviens interesents.

Izsoles sākums plkst. 17:00. Izsolāmo lietu izstāde, pielaikošana un izmēģināšana – jau no plkst. 15:00.

Izsoles apmeklētāji tiek aicināti ņemt līdzi „groziņus" grila sezonas prieku baudīšanai kluba vasaras dārzā.

www.nabaklab.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV