Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Studentus un vidusskolēnus izglītos par kredītiem un stipendijām un izsniegs sertifikātus

Jurita Krūma, 30.11.2010. 12:40

Sestdien, 4. decembrī, „Dzirdi, domā, dari!" cikla ietvaros tiek organizēts seminārs studentiem un topošajiem vidusskolu absolventiem par studentu sociālo nodrošinājumu. Semināru tradicionāli organizē Latvijas Studentu apvienība (LSA), lai veicinātu Latvijas studentu informētību par to iespējām studiju ietvaros. Semināra dalībnieki tiks apbalvoti ar sertifikātiem, kas apliecina iegūtās zināšanas.
Studentus un vidusskolēnus izglītos par kredītiem un stipendijām un izsniegs sertifikātus

Seminārā par sociālo nodrošinājumu ir iespēja piedalīties gan Latvijas vidusskolu skolēniem, gan studentiem, kuri vēlas uzzināt kaut ko sīkāk gan par studentu kredītiem, gan arī par veselības apdrošināšanas iespējam. Semināra dalībniekiem būs iespēja uzzināt sīkāku informāciju par:

- studentiem pieejamo kredītu veidiem;
- kredītu piešķiršanas kārtību;
- valūtu;
- atmaksas iespējām.

Seminārā uzstāsies pārstāvji no banku sektora, Izglītības un zinātnes ministrijas, kā arī būs iespēja dzirdēt pašu studentu viedokļus par kredītu ieguves un apmaksas procesu. Semināra ietvaros tiks prezentēta jauna ideja par studentu veselības apdrošināšanas iespējām.

Seminārs noritēs šī gada 4. decembrī no plkst. 10:00 līdz 15:30 Biznesa augstskolā „Turība" (Graudu iela 68, Rīgā). Interesentus aicinām pieteikties, aizpildot elektronisko pieteikuma formu, kas atrodama apvienības mājaslapā www.lsa.lv.

Semināra ietvaros dalībniekiem būs iespēja darboties aktīvi un radoši. Papildus informācijai lūdzam sazināties ar LSA Sociālā virziena vadītāju Antonu Fedorenko (tālr. 27565143, e-pasts: antons.fedorenko@lsa.lv).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV