Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Sadalītas studentu gada balvas

EasyGet.lv, 09.01.2012. 13:45

Latvijas Studentu apvienība (LSA) pasniegusi "Gada balvas 2011". Svinīgajā ceremonijā studentiem meklēt patiesību un turpināt strādāt augstākās izglītības labā novēlēja gan Izglītības un Zinātnes ministrijas Augstākās izglītības departamenta direktore Gita Rēvalde, gan Romas katoļu baznīcas arhibīskaps - metropolīts Zbigņevs Stankevičs. Savukārt Latvijas Rektoru padomes priekšsēdētājs, Arvīds Baršveskis, LSA pateicās par sadarbību un spēju nosargāt studentu intereses brīžos, kad tas bijis ļoti nepieciešams, informē LSA sabiedrisko attiecību vadītāja Aija Upleja.
Sadalītas studentu gada balvas

LSA Gada balvu 2011 ieguva:

Gada debija – Kultūras pastaiga Nr.4., ko rīkoja Jāzepa Vītola Mūzikas akadēmijas, Latvijas Kultūras akadēmijas un Latvijas Mākslas akadēmijas studējošo pašpārvaldes;

Gada izaugsme – Aija Upleja, LSA Sabiedrisko attiecību vadītāja, Latvijas Universitātes studente;

Gada domnieks – Rihards Blese, kurš ir Latvijas Universitātes biedrs, aktīvs un zinošs LSA aktīvists;

Gada students – Daiga Ziediņa, kuras vadībā strādājusi Latvijas Lauksaimniecības universitātes studējošo pašpārvalde un realizējusi daudzus projektus. Tas nav traucējis viņai gūt panākumus studijās.

Gada studējošo pašpārvalde – Liepājas universitātes Studentu padome, kas piedzīvojusi lielu izaugsmi un kļuvusi par uzticamu palīgu gan studentiem, gan universitātes vadībai.

Gada projekts – Forums Kubs 5, kurā studenti 3 dienas mācījās organizēt projektus, veikt sabiedrisko attiecību kampaņas, uzstāties. Noslēgumā jaunieši devās pie vairākiem lieliem uzņēmumiem, lai piedāvātu dažādus problēmu risinājumus.

„Studentu lieta – taisna un cieta" – Kultūras pastaiga Nr.5, kuru organizēja LKA, LMA un JVLMA. Tajā piedalījās daudzas Latvijas augstskolas, kas kopīgiem spēkiem cīnījās pret finansējuma samazinājumu augstākajā izglītībā, 4.novembra protesta gājienā.

Gada LSA valdes cilvēks - Edvards Ratnieks, kurš gada garumā spējis nosargāt studentu intereses visdažādākajās situācijā.

Gada aktīvists – Ņikita Kozlovs, LU students, kurš daudz palīdzējis ar dažādu dizaina jautājumu risināšanu un padomu LSA valdei.

Gada vecbiedrs – Kirils Solovjovs, kurš sniedz savu atbalstu gan tad, kad vajag padomu, gan tad, kad vajadzīga finansiāla palīdzība.

Gada studentu atbalstītājs – Swedbank, kura palīdzējusi ne tikai finansiāli, bet arī ar telpām, padomu un lektoriem.

LSA "Gada balvas 2011" apbalvošanas ceremonijā piedalījās Izglītības un zinātnes ministrijas pārstāvji, rektori, tai skaitā Latvijas Rektoru padomes priekšsēdētājs Arvīds Barševskis, kā arī LSA esošie un bijušie biedri, atbalstītāji un pašpārvalžu pārstāvji. Pasākumā LSA ne tikai apbalvoja uzvarētājus, bet arī pasniedza pateicības rakstus visiem, kas bija palīdzējuši organizācijai 2011.gadā.

LSA prezidents Edvards Ratnieks atzina, ka "Gada balva 2011" izdevusies tikpat krāšņa un sirsnīga, kā tas bijis pirms apmēram pieciem gadiem, kad šis pasākums bija gada spilgtākais LSA notikums. To izdevies sasniegt arī šogad. "Gada balvas 2011" galvenā organizatore Lāsma Mencendorfa priecājas par visiem vecbiedriem, kas ieradās pasākumā un dalījās savās atmiņās un pieredzē. Bez viņu finansiālā un emocionālā atbalsta pasākums nebūtu izdevies tik skaists. Lāsma uzsvēra: „Vienmēr vajag atcerēties cilvēkus, kas bijuši pirms mums un devuši savu ieguldījumu tajā, lai mēs būtu tādi, kā esam tagad."

Pasākumu atbalstīja draudzīgā Swedbank, Tallink Latvija, Gutta, Fazer, Mikrofona ieraksti, solāriju studija Adrenaline Tan, Ekonomikas un Kultūras augstskola, IT Katram, starptautiskās garīgās prakses centrs Samana, interneta ziedu veikals Just Company, DāvanuServiss.lv un kompānija Dunker Latvija ar Dreamer dzirkstošajiem vīniem. Pasākumu iemūžināja fotogrāfijās Pirmā doma.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV