Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

"Turības" Studentu atvērs svētku sajūtu grandiozajā "Ziemassvētku Ballē"

Madara Rube, 10.12.2010. 10:36

Visi Biznesa augstskolas "Turība" studenti savos kalendāros ir atzīmējuši 15. decembri, kad norisināsies ikgadējā Studējošo pašpārvaldes organizētā „Ziemassvētku Balle". Tās laikā ikvienam būs iespēja atvērt savu svētku sajūtu un dalīties tajā ar citiem.
"Turības" Studentu atvērs svētku sajūtu grandiozajā "Ziemassvētku Ballē"

Šī svētku vakara vadītājs būs Māris Grigalis. Ziemassvētku noskaņu radīt palīdzēs īpašie viesi - Rīgas Sarkanais koris un Jolanta Gulbe. Ar Ziemassvētku ritmiem visas nakts garumā mūs lutinās grupa "Disko Drostaliņas" (muzikāli literārā kluba „Četri Balti Krekli" jauno grupu konkursa uzvarētāji) un DJ Lācis. Pie mums ciemosies Latvijas Zelta Talantu fināliste Amanda Bašmakova. Skatītājus priecēs arī Turības karsējmeitenes un "Turības" Tautas deju kolektīvs, kā arī mūs sagaida Turības Kora debija. Vakara gaitā tiks noskaidroti „Turības Karalis un Karaliene" titula ieguvēji. Pasākuma laikā Tev būs iespēja priecēt ne tikai acis un ausis, bet arī vēderu. Būs iespēja apmeklēt Piparkūku darbnīcu, kopā ar kursa biedriem uzdziedāt kādu Ziemassvētku dziesmu karaokes istabā, kas tapusi sadarbībā ar Lattelecom, kā arī nofotografēties Svētku foto stūrī. Acis priecēs arī salsas pērles – deju studija "Agua". Šajā gadā balles organizatori ir parūpējušies par kādu īpašu pārsteigumu - iespēju atpūsties atsevišķā Sarkanajā chill zālē kopā ar DJ Edward Grey.

Kā jau ierasts, "Turības" studentiem ieeja pasākumā ir bez maksas, jo šos svētkus mēs rīkojam tieši Jūsu priekam.

„Ziemassvētku Balli" atbalsta Biznesa augstskola "Turība", Olimpiskais sporta centrs, Swedbank jauniešu programma OPEN, Tallink, Lattelecom, ISIC, LuLū pica, ēdīca „Nīke", sporta klubs A-Step, teātris „Karaliste", skaistumkopšanas salons „Dzintreks", Fantasy Park, Shark enerģijas dzēriens un Pērnes čipsi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV