Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Atklās izstādi "Manas sabiedriskās attiecības 2011"

Agnese Grase, 14.04.2011. 11:32

Biznesa augstskolā "Turība" 20.aprīlī plkst.18:00 jau otro reizi notiks viens no svarīgākajiem Sabiedrisko attiecību fakultātes pasākumiem – Izstāde "Manas sabiedriskās attiecības 2011". Izstādes laikā norisināsies dalībnieku prezentācijas un labāko darbu autoru apbalvošana, izstādes atbalstītāji un draugi aicinās piedalīties kopīgās aktivitātes. Izstādes mērķis ir veicināt studentu radošumu, attīstīt uzstāšanās prasmi, pārliecinoši prezentējot sevi un savus darbus. Izstādi rīko Biznesa augstskolas Turība Sabiedrisko attiecību fakultātes studenti.

Izstādes žūrijas komisijas loceklis Bruno Birmanis, modes dizaineris, mārketinga speciālists, atzinīgi vērtē studentu dalību izstādē: "Tas nav viegli – profesionāli un interesanti prezentēt sevi, un šķiet, ka šāda izstāde ir kā teicams treniņš ar labiem sparinga partneriem. Šādā izstādē teicami var redzēt uz ko kurš ir spējīgs un, katrs var izdarīt secinājumus turpmākai rīcībai izvēlētajā jomā."

Darbus žūrijas komisija vērtēs šādās kategorijās – "Skatuve", "Galerija", "Rakstītais vārds", "Audio & video darbi", "Pasākums". Žūrijas komisija – Māris Plūme, Korporatīvo attiecību konsultāciju uzņēmuma "Hauska & Partner" vadītājs, Latvijas Sabiedrisko attiecību kompāniju asociācijas (LSAKA) prezidents, Bruno Birmanis, modes dizaineris, mārketinga speciālists, Zane Eniņa, Rimi Latvia mārketinga un sabiedrisko attiecību daļas vadītāja, Inese Apse – Apsīte, SIA "Matka" radošā aģente, valdes priekšsēdētāja, Ieva Alberte, žurnāla "Ir" žurnāliste. Izstādes laikā norisināsies Grand Prix laureāta apbalvošana, veicināšanas balvu pasniegšana labāko prezentāciju autoriem un skatītāju simpātijas balvas noteikšana. Izstādes dalībniekiem būs iespēja sevi pierādīt arī nozares profesionāļiem no biedrības - Latvijas Asociācija sabiedrisko attiecību profesionāļiem (LASAP). Vienam no izstādes dalībniekiem tiks pasniegta īpašā balva – iespēja pavadīt vienu darba dienu kopā ar sabiedrisko attiecību profesionāli.

Izstādes atklāšanā viesosies draugi: SIA Patte ar dizaina darbu kolekciju, kopā ar SIA Vilori tiks darināts "Draudzības koks", izdevniecība "Lietišķās informācijas dienests" piedāvās grāmatu galdu par draudzīgām cenām īpaši studentiem un izstādes viesiem, kopā ar Ingrīdu Catlakšu ļausimies valdzinājumam un vērosim kā top meistardarbs no šokolādes. Pasākumu vadīs Ieva Kokoreviča, par mūziku gādās DJ Kaspars Doļģis, par iespēju nofotografēties izstādes fotostūrī rūpēsies Austris Auziņš.

Izstādi "Manas sabiedriskās attiecības 2011" atbalsta: Biznesa augstskola Turība, Biznesa augstskolas Turība Sabiedrisko attiecību fakultātes projekts "Dinamiskās domas darbnīca", Improvizācijas teātris, Fantasy Park Latvia, izdevniecība "Lietišķās informācijas dienests", SIA RK "Vilori", fitness centrs "Mevigym", Danini Design, Dardedzes hologrāfija, Coca-Cola HBC Latvia, SIA "Trejdeviņi", SIA "Raunas ceplis", ēdnīca "Nīke", Cafe Turība, Banketu serviss.

Ieeja izstādē bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV