Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Studenti vēlēs viceprezidentu un pasniegs balvas par 2010.gadā paveikto

Jurita Krūma, 07.01.2011. 15:50

Sestdien, 8. janvārī, plkst. 10:00 tiks atklāta Latvijas Studentu apvienības (LSA) pirmā domes sēde 2011. gadā, kas noritēs Rīgas Starptautiskajā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolā (RSEBAA). Sēdes ietvaros tiks pirmo reizi tiks skatīts LSA 2011.gada budžeta projekts, vēlēts viceprezidents un pasniegtas Studentu gada balvas par sasniegumiem aizvadītajā gadā.
Studenti vēlēs viceprezidentu un pasniegs balvas par 2010.gadā paveikto

Domes sēdes darba kārtības ietvaros noritēs LSA viceprezidenta amata vēlēšanas, kas tika pārceltas kopš domes sēdes 20. novembrī. Uz amatu kandidē Ekonomikas un kultūras augstskolas Kultūras vadības bakalaura 4. kursa studente Lāsma Mencendorfa.

Pirmajā skatījumā tiks vērtēts LSA 2011. gada budžeta projekts, lai līdz kārtas kongresam šī gada martā ar ieteikumiem tiktu sagatavots iesniegšanai kongresa delegātu apstiprināšanai. Sēdē arīdzan noritēs vēlēšanas uz LSA pārstāvja Augstākās izglītības padomē amatu, uz kuru kandidē Latvijas Universitātes (LU) Tiesībzinātņu profesionālā maģistra 1. kursa students, LU Studentu padomes biedrs un LSA prezidents Edvards Ratnieks.

Pēc domes sēdes svinīgā ceremonijā plkst. 14:00 tiks pasniegtas tradicionālās LSA Studentu gada balvas 2010 par Latvijas studentu un studējošo pārstāvniecību ieguldījumu studentu tiesību un interešu pārstāvniecībā, studentu labklājības un augstākās izglītības attīstības veicināšanā. Kopumā balvu saņemšanai astoņās nomināciju kategorijās izvirzīti 34 nominanti. Katrā kategorijā LSA valdes apstiprinātā žūrija izvirzīja trīs labākos nominantus, no kuriem viens tiks apbalvots par ieguldījumu izvirzītajā kategorijā. Nominācijas „Gada students" laureāts iegūs naudas balvu no Swedbank.

Gada Studentu pašpārvalde:
Biznesa augstskolas Turība SP
Latvijas Lauksaimniecības universitātes SP
Rīgas Tehniskās universitātes SP

Gada domnieks:
Edvards Ratnieks (LU)
Līga Indriksone (RTU)
Pāvels Jurs (LiepU)

Gada pētnieks:
Līga Strazdiņa (LU)
Guntis Kuļikovskis (RTU)
Kristīne Milberga (LiepU)

Gada students:
Māris Liscovs (LLU)
Aleksandrs Pliska (RTU)
Una Vorma (RTU)

Gada debija:
LU students – LU Senāta priekšsēdētāja vietnieks (LU)
LU Sociālo zinātņu fakultātes televīzija KI>I (LU)
Spageti tiltu būvēšanas sacensības „Stiks 2010" (RTU)

Gada ķeza:
„LU PPMF SP mirst!" (izvirza LU)
LSA tukšās valdes rindas (izvirza LU)
Kāršu spēļu vakars (BAT)

Gada studentu atbalstītājs:
Fantasy Park
Swedbank
LiepU SP

Studentu lieta – taisna un cieta!:
LU SP darbs studiju maksu samazināšanā (LU)
BAT SP veto augstskolas Senātā (BAT)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV