Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

"Iespējamās misijas nedēļa" turpinās ar Rīgas mēra dalību

Gundega Grīnberga, 11.02.2011. 14:43

Pirmdien, 14. februārī, "Iespējamās misijas nedēļas" ietvaros joprojām notiks mācību stundas Latvijas skolās, kurās piedalīsies dažādu jomu speciālisti, praktiķi un sabiedrībā pazīstamas personas. Pirmdien skolēnus iedvesmos 3 mācību stundas, ko vadīs Rīgas mērs Nils Ušakovs, kā arī divi eksperti no IT jomas.

"Iespējamās misijas nedēļas" laikā skolotāja lomā jau iejutās gan Valsts Prezidents Valdis Zatlers, gan Izglītības un zinātnes ministrs Rolands Broks. Pirmdien pie skolēniem dosies Rīgas mērs Nils Ušakovs un Rīgas 74. vidusskolā stāstīs par to, kādas iespējas ir rīdziniekiem. Savukārt, divās citās Rīgas skolās viesosies IT jomas speciālisti: Rīgas 64. vidusskolas 12. klases fizikas stundu vadīs Ēriks Dobelis no uzņēmuma BITI, atklājot IT iespējas dažādās jomās, bet Rīgas 28. vidusskolā viesosies Maksims Jegorovs no uzņēmuma Accenture Latvia un 11. klases skolēniem stāstīs par to, ko sagaida darba devējs.

Aicinām visus interesentus apmeklēt „Iespējamās misijas" mājas lapu www.iespejamamisija.lv un sekot līdzi reportāžām, katru dienu uzzinot jaunākās aktualitātes un notikumus. „Iespējamās misijas nedēļa" tiek organizēta sadarbībā ar IZM VISC īstenoto ESF projektu „Dabaszinātnes un matemātika." Ar foto ziņu aģentūras f64 atbalstu katru dienu ir pieejamas fotogrāfijas no notikušajām stundām. Fotoattēlus visi interesenti var aplūkot un lejupielādēt mājas lapā http://www.f64.lv/projekti/. Paroli fotogrāfiju lejupielādēšanai jautāt "Iespējamās misijas" komunikāciju vadītājai Gundegai Grīnbergai (E-pasts: gundega.grinberga@iespejamamisija.lv, Mob.: 29448447).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV