Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

„Zinātnes kafejnīca" par pedagoģiju

LU Preses centrs, 25.02.2011. 15:01

Ceturtdien, 3.martā, plkst. 18.00 Latvijas Universitātes kafejnīcā (Raiņa bulv. 19) notiks „Zinātnes kafejnīcas" pasākums. Šoreiz tas būs veltīts pedagoģijai un sauksies „Didaktiskais trijstūris".

Kas notiek mūsdienu skolā un kāpēc skolēni priecājas par neplānotām brīvdienām? Cik ļoti un kāpēc „izdeg" skolotāji? Cik mūsu zinātkāre ir iedzimta un kā nepārsātināties ar informāciju? Par šiem un citiem jautājumiem šoreiz runāsim „Zinātnes kafejnīcā".

Ekspertu krēslos sēdēs: LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes (LU PPMF) docente Dr. paed. Linda Daniela, kas stāstīs par mācību disciplīnu mūsdienu mainīgajā skolā, un LU PPMF Psiholoģijas nodaļas lektore Mag. phych. Maija Dūka, kas skaidros, ka mūžizglītība ir neatņemama katra cilvēka dzīves sastāvdaļa.

Savukārt programmas „Iespējamā misija" skolotāji Mārtiņš Kālis un Pāvels Nazarovs stāstīs par to, kā aizraujoši mācīt/mācīties eksaktās zinātnes. Pasākumu, kā vienmēr, vadīs Dr. Juris Šteinbergs – zinātnieks un populāra TV raidījuma seja.

„Zinātnes kafejnīca" sākas plkst. 18.00. Pirmajiem 50 dalībniekiem sulas glāze par brīvu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV