Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Eiropa satiekas Banku augstskolā

Lineta Mikša, 25.03.2011. 11:33

Banku augstskolā no 28.marta līdz 1. aprīlim norisināsies trīs starptautiski pasākumi: Šveices Finanšu nedēļa Rīgā, Starptautiskā Mārketinga projektu nedēļa un Starptautiskā Banku darbības projektu nedēļa.

Šveices Finanšu nedēļas un starptautisko projektu nedēļas organizēšana Banku augstskolā ik gadu ir jau kļuvusi par tradīciju, jo līdz šim guvusi lielu atsaucību studentu, pasniedzēju un interesentu vidū. Šādi pasākumi paplašina zināšanas par aktualitātēm konkrētajās jomās, attīsta praktisko darbu izstrādes prasmes, kā arī sniedz iespēju iegūt starptautisku pieredzi un kontaktus.

Šveices Finanšu nedēļa Banku augstskolā tiek rīkota sadarbībā ar Šveices Biznesa skolu. Finanšu nedēļā ir iespēja piedalīties studentiem no visām Latvijas augstskolām. Šogad Finanšu nedēļas tēma - „Zaļās un sociālās finanses". Veselu nedēļu studentiem tiek sniegta iespēja bez maksas apmeklēt lekcijas, ko lasa gan Banku augstskolas, gan Šveices Biznesa skolas pasniedzēji, kā arī piedalīties apaļā galda diskusijās ar Banku augstskolas MBA studiju programmas „Starptautiskās finanses un banku darbība" absolventiem un Šveices vēstniecības Latvijā pārstāvjiem. Šveices Finanšu nedēļas ietvaros tiek organizēts konkurss, kurā dalībniekiem, grupās sagatavojot praktiskos darbus, ir iespēja saņemt studiju maksas atlaides Banku augstskolas un Šveices Biznesa skolas kopīgi īstenotajā maģistra studiju programmā MBA MF „Starptautiskās finanses un banku darbība".

Jebkuras augstskolas studenti aicināti pieteikties Šveices Biznesa nedēļā: www.ba.lv

Banku augstskola jau trešo gadu organizē starptautiskās mārketinga un banku darbības projektu nedēļas, šādi akcentējot praktisko darbu integrāciju studiju procesā un sniedzot iespēju studēt starptautiskā vidē. Iespēja piedalīties šādās projektu nedēļās tiek sniegta katram Banku augstskolas studentam. Starptautisko Mārketinga un Banku darbības projektu nedēļu ietvaros Banku augstskolas un tās ārvalstu partneraugstskolu studenti, strādājot komandās, veido kopīgus projektus mārketinga stratēģijai un banku darbības attīstībai. Projekti tiks izstrādāti sekojošos virzienos: "Finanšu darījumu novērtējums un analīze uzņēmumā. Aizņēmuma saņemšanas iespējas komercbankās, pamatojoties uz uzņēmuma finanšu rādītājiem" un „Mārketinga stratēģijas attīstība, kas paredzēta jaunu produktu vai pakalpojumu ieviešanai internacionālā tirgus mainīgajā vidē". Starptautiskajās biznesa nedēļās piedalīsies 66 studenti no 10 valstīm – Latvijas, Beļģijas, Vācijas, Francijas, Austrijas, Nīderlandes, Polijas, Somijas, Čehijas un Ukrainas.

Kopumā augstskolai ir noslēgti divpusējās sadarbības līgumi ar 89 augstskolām un biznesa skolām no 30 pasaules valstīm.

Banku augstskola sniedz izcilu starptautisku biznesa un finanšu izglītību radošām personībām, ko pierāda Eduniversal starptautiskās zinātniskās komitejas novērtējums Banku augstskolai kā vienai no 1000 labākajām biznesa skolām pasaulē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV