Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Banku augstskolā pārakreditētas trīs studiju programmas

Lineta Mikša, 05.07.2011. 16:23

Banku augstskola turpina iesākto attīstību, pārakreditējot trīs esošās studiju programmas: bakalaura un maģistra studiju programmas „Finanses" un maģistra studiju programmu „Uzņēmējdarbības vadīšana".

Pārakreditējot esošās studiju programmas, nemainīgas ir palikušas šo programmu esošās stiprās puses, ko norādījuši un atzinīgi vērtējuši absolventi un darba devēji: profesionālā prakse, ciešā sadarbība ar biznesa un finanšu pasauli, pieredzējuši pasniedzēji, starptautiska studiju vide, radošā un individuālā pieeja u.c. Tāpat Banku augstskola ir ņēmusi vērā strauji mainīgo tirgus situāciju un nepieciešamību pēc konkurētspējīgas, praktiski pielietojamas izglītības jaunos ekonomiskos apstākļos, tādēļ programmās tika veiktas izmaiņas un uzlabojumi studiju kursos.

Absolvējot bakalaura profesionālo studiju programmu "Finanses", tiek iegūts profesionālais bakalaura grāds finansēs un kvalifikācija finansists, bet maģistra studiju programmā "Finanses" - profesionālā maģistra grāds finansēs ar kvalifikāciju finansists.

Savukārt, absolvējot maģistra studiju programmu „Uzņēmējdarbības vadīšana" tiek iegūts profesionālais maģistra grāds uzņēmējdarbībā ar kvalifikāciju uzņēmumu un iestāžu vadītājs.

Minētās Banku augstskolas studiju programmas ir akreditētas uz maksimāli garāko termiņu – sešiem gadiem, kas apliecina to, ka programmas saturs atbilst visiem valsts noteiktiem standartiem.

Sīkāku informāciju par šīm un citām Banku augstskolas piedāvātajām studiju programmām iespējams iegūt mājas lapā www.ba.lv.

Banku augstskola sagatavo kvalificētus speciālistus ar padziļinātām zināšanām un profesionālām iemaņām uzņēmējdarbībā un ar banku un finanšu sektoru saistītās jomās. 2011.gadā „Labs serviss" rīkotajā kampaņā, Banku augstskola atzīta par uzslavētāko augstākās izglītības iestādi Latvijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV