Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Banku augstskola aicina — pierādi, ka nauda tev piestāv, un studē par brīvu

Lineta Mikša, 10.05.2011. 14:43

No šodienas līdz 12. jūlijam Banku augstskola aicina jauniešus, kuri vēlas iegūt izcilu starptautisku finanšu izglītību, piedalīties fotokonkursā un izcīnīt iespēju studēt par brīvu jebkurā no 1.līmeņa vai bakalaura studiju programmām.

Šāda akcija tiek rīkota pirmo reizi Banku augstskolas darbības vēsturē, un, ņemot vērā, ka šajā augstskolā pamatstudijās valsts budžeta vietu nav, jauniešiem un viņu vecākiem šī ir lieliska iespēja ietaupīt daļu no studiju izdevumiem.

Uzvarētājs tiks noteikts interneta balsojumā un iegūs tiesības bez maksas studēt pirmajā studiju gadā jebkurā paša izvēlētā Banku augstskolas studiju programmā, sākot mācības 2011./2012. studiju gadā. Balvas paredzētas arī 2.un 3.vietas ieguvējam — 2.vietas ieguvējs saņems 50%, bet 3.vietas ieguvējs — 25% studiju maksas atlaidi pirmajam studiju gadam. Vienāda balsu skaita gadījumā uzvarēs tas, kurš pirmais iesniedzis savu foto. Studiju maksas atlaide jāizmanto pašam, to nevar atdot draugam.

Lai piedalītos konkursā, studētgribētājam ir jāpievieno www.NaudaTevPiestav.lv sava fotogrāfija, kurā redzams, ka nauda viņam piestāv. Akcijā var piedalīties jebkurš Latvijas Republikas iedzīvotājs. Arī balsot par savu favorītu var ikviens, bet ne vairāk kā reizi dienā no vienas IP adreses. Konkursa norisei varēs sekot līdzi akcijas lapā www.NaudaTevPiestav.lv, balvu ieguvēju vārdus 13.jūlijā varēs lasīt arī www.ba.lv.

Banku augstskola vidusskolu absolventiem piedāvā apgūt šādas specialitātes:

• 1.līmeņa profesionālās studiju programmas — Uzņēmējdarbība, Banku darbība, Grāmatvedība un finanses

• profesionālā bakalaura studiju programmas — Uzņēmējdarbības vadīšana, Finanses, Risku vadība un apdrošināšana, Inovācijas un produktu attīstība uzņēmējdarbībā.

Banku augstskola sniedz izcilu starptautisku biznesa un finanšu izglītību radošām personībām, ko pierāda Eduniversal starptautiskās zinātniskās komitejas novērtējums Banku augstskolai kā vienai no 1000 labākajām biznesa skolām pasaulē, turklāt 2011.gada kampaņā „Uzslavē labu servisu!" tā atzīta par uzslavētāko augstākās izglītības iestādi Latvijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV