Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

LSA piedāvā studentu pašpilnveides lekciju cilku "Mēs bez formām"

Jurita Krūma, 14.04.2011. 17:53

Ceturtdien, 14. aprīlī, Latvijas Studentu apvienība (LSA) atklāj pieteikšanos jaunam semināru ciklam "Mēs bez formām", kura ietvaros tiek plānotas astoņas neformālas lekcijas par personības attīstību visa gada garumā. Lekciju cikla dalībniekus uzņems Spīķeru laikmetīgās mākslas centrs „kim?".

Lekciju cikla „Mēs bez formām" mērķis ir pilnveidot studentu zināšanas, kas nepieciešamas, lai kļūtu par harmonisku un vispusīgi attīstītu personību, kā arī sekmētu katra indivīda veiksmīgu integrāciju sabiedrībā un augstu mērķu sasniegšanu. Katrs neformālais vakars tiks atklāts ar īsu lekciju par iepriekš pieteiktu tēmu, turpinot ar praktisko iemaņu apgūšanu un pilnveidošanu un noslēdzot ar kopīgu izvērtējumu.

Tā kā viens no organizatoru mērķiem ir panākt, lai katrs semināra dalībnieks mājās dotos ar iespējami lielu ieguvumu, katrs no semināra lekciju dalībniekiem pirms lekciju norises pieteikuma formā tiks aicināts izteikt vēlmes, ierosinājumus un komentārus par vēlamo semināra saturu, lai iespēju robežās tā programmu būtu iespējams pielāgot apmeklētāju vajadzībām. Lekcijas noritēs Spīķeru laikmetīgās mākslas centrā „kim?"(Maskavas ielā 12/1, Rīgā).

„Projekta ietvaros veidotās lekcijas būs it īpaši noderīgas tiem studentiem, kuriem studiju gaitas vēl sagādā neomulību vai grūtības iejusties studiju vidē. Pašam reiz izbaudot pirmkursnieka lomu, es vēlētos, lai šīs lekcijas studentiem sniegtu pārliecību par savu studiju izvēli, piederīgas sajūtu un iespēju pilnveidoties, lai studēšana sagādātu gandarījumu," projekta misiju uzsvēra projekta koordinators un LSA aktīvists Ņikita Kozlovs.

Plānotās lekcijas:
27.aprīlī – „Motivācijas prasmes";
11.maijā – „Runāšana un sarunāšana. Kā pareizi sarunāt savu mērķi?";
25.maijā – „Stresa pārvarēšanas pieejas";
14.septembrī – „Laika menedžments";
28.septembrī – „Talantīgas domāšanas attīstīšana";
12.oktobrī – „Komandas veidošanas praktiskās iemaņas";
26.oktobrī – „Prezentācijas prasmes";
16.novembrī – „Kritiskā domāšana un konfliktu risināšana".

Uz katru lekciju būs iespējams pieteikties, iepriekš aizpildot pieteikuma formu LSA mājaslapā www.lsa.lv. Jautājumu un neskaidrību gadījumā lūgums sazināties ar projekta "Mēs bez formām" koordinatoru Ņikitu Kozlovu (nikita.kozlovs@lsa.lv) vai LSA Akadēmiskā virziena vadītāju Asnati Kažoku (asnate.kazoka@lsa.lv).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV