Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Daugavpils Universitātēs sāksies izlaidumu laiks

Vita Viļevkzo, 15.06.2011. 09:45

  No 21. jūnija līdz 3. jūlijam Daugavpils Universitātē notiks svinīgais universitātes diplomu pasniegšanas laiks – izlaidumi.

Izlaidumu virkni pirms vasaras saulgriežu svētkiem, 21. jūnijā, plkst. 16:00 atklās Dabaszinātņu un matemātikas fakultāte. Jūnija beigās, 30. jūnijā, plkst. 13:00 izlaidums notiks Mūzikas un mākslu fakultātei, bet jūlijā notiekošo izlaidumu rindu atklās Humanitārā fakultāte, kurai izlaidums būs 1. jūlijā plkst. 12:00. Divi izlaidumi 2. jūnijā būs Izglītības un vadības fakultātei: plkst. 12:00 un plkst. 15:00. Tāpat divi izlaidumiem 3. jūlijā būs arī Sociālo zinātņu fakultātei, kas arī noslēgs visu Daugavpils Universitātes vasaras izlaidumu sēriju: plkst. 12:00 un 15:00. Visi Daugavpils Universitātes izlaidumi norisināsies universitātes koncertzālē, Parādes ielā 1.

Kopumā šogad diplomus saņems vairāk nekā 800 jauno speciālistu. Vairākās studiju programmas šogad būs pirmie absolventi. Pirmo reizi Daugavpils Universitātes diplomus saņems mākslas projektu vadītāji (profesionālajā bakalaura studiju programmā (PBSP) „Mākslas menedžments"), profesionālās izglītības mūzikas skolotāji akordeona, klavieru un pūšamo mūzikas instrumentu spēles specialitātē (PBSP „Profesionālās izglītības mūzikas skolotājs"), karjeras konsultanti un jaunatnes lietu speciālisti (profesionālajā maģistra studiju programmā (PMSP) „Karjeras konsultants un jaunatnes lietu speciālists"), kvalificēti uzņēmumu un iestāžu vadītāji un personāla vadītāji (PMSP „Uzņēmējdarbības vadība"), kā arī pirmo reizi izlaidums būs darba aizsardzības vecākajiem speciālistiem (PMSP „Darba aizsardzība").

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV