Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Kalnciema kvartālā notiks dabīgajam skaistumam veltīts tirdziņš

Una Meiberga, 04.07.2011. 13:13

7. jūlijā Kalnciema kvartāla tirdziņš (plkst. 16.00-20.00) būs veltīts skaistuma tēmai. Būs eko kosmētika, veselīgas skaistuma eļļas, ēteriskās eļļas, paštaisītas ziepes, skrubji, sejas maskas un daudz kas cits. Solītas netradicionālas skaistumkūres uz vietas, speciālā literatūra un daudz ierosmes ārējā un iekšējā skaistuma kopšanai. Apmeklētāji uz vietas varēs izmēģināt dažādus brīnumlīdzekļus un saņemt profesionāļu konsultācijas. Būs arī dāvaniņas un radošā darbnīca bērniem.
Kalnciema kvartālā notiks dabīgajam skaistumam veltīts tirdziņš

Turpat varēsiet iegādāties sezonas ogas, augļus un dārzeņus tūlītējai sejas masku pagatavošanai un citiem lietderīgiem mērķiem, kā arī baudīt veselīgas uzkodas, salātus un vieglu itāļu vīnu.

Amatnieku cunftē būs pieejami jauni vasarīgi apģērbi gan sev, gan mazuļiem, kā arī ar izdomu radītas rotas, trauki, rotaļlietas un citas skaistas lietas.

Pēc tirdziņa plkst. 20.30 uz Kalnciema kvartāla skatuves kāps sieviešu mīlētais dziedātājs, latviešu populārās mūzikas klasiķis Ingus Pētersons ar Zelta dziesmām un vasarīgu disko programmu.

Nākamais tirdziņš 21. jūlijā.

Sekojiet līdzi Kalnciema kvartāla aktīvajai vasaras sezonas programmai: www.kalnciemaiela.lv, facebook.com/kalnciemaiela, twitter.com/kalnciemaiela.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV