Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Kalnciema kvartālā notiks Ziemassvētku tirdziņi

EasyGet.lv, 06.12.2011. 11:29

Kalnciema kvartālā šogad notiks 3 Ziemassvēku tirdziņi – 10., 17., 23. decembrī, informē Una Meiberga. Katrs no tiem būs īpašs notikums ar pasākumu programmu lieliem un maziem. Savukārt 22. decembrī notiks Ziemassvētku koncerts, kurā uzstāsies operas solists Krišjānis Norvilis, pie klavierēm Aldis Liepiņš. Programmā skanēs Šūberta, Bellini, Verdi, Rosini skaņdarbi un Ziemassvētku Melodijas.
Kalnciema kvartālā notiks Ziemassvētku tirdziņi

10. decembra programma:

11.00-17.00 Brīnumainais brīnumu tirdziņš. Karstvīns! Un sniegs?

12.00 Izrāde bērniem "Rūķu stāsti", režisors Varis Klausītājs, lomās: Rūķi, kokli spēlēs Laima Jansone. Nākamās izrādes 17., un 26. dec. (www.bilesuparadize.lv)

14.00 Izdevniecības "Liels un mazs" pasākums bērniem: jauna grāmata „Kā Lupatiņi mainījās" un animācijas filma „Kā Lupatiņi mazgājās" izdota DVD.

Andra Prigačeva objektu izstāde "12 pagātnes kastes nākotnei" (izstāde apskatāma visu decembri, O.-Se. 12.00-22.00)

Un pats galvenais notikums - Svētku Egles iedegšana ar Kalnciema kvartālā uzstājušos mūziķu piedalīšanos egles izrotāšanā.

Par muzikālo atmosfēru rūpēsies Latvijas Radio, kas uz šo reizi jau būs sagatavojis Ziemassvētku tuvumu apliecinošas dziesmas.

Ar grāmatu „Kā Lupatiņi mainījās" un DVD diskā izdotu animācijas filmu „Kā Lupatiņi mazgājās" ceļu pie mazajiem sāk bērnu kultūras projekts „Lupatiņi". Izdevniecība „liels un mazs" un animācijas studija „Atom Art" aicina sestdien, 10. decembrī 14.00 Kalnciemielas kvartāla vīnu veikala zālē tikties ar "Lupatiņu" radošo komandu: rakstnieci Inesi Zanderi, režisoru Edmundu Jansonu, kurš pasākuma noslēgumā bērniem parādīs filmiņu "Kā Lupatiņi mazgājās", kā arī filmas un grāmatas mākslinieku Reini Pētersonu un komponistu Jēkabu Nīmani, kurš bērniem iemācīs filmas dziesmiņu "Pieci slapji gadi". Pasākumā piedalīsies Jaunā Rīgas teātra aktrise Baiba Broka.

„Lupatiņu" varoņi, mazie audumu bērniņi – Cimdiņš, Zeķīte, Lakatiņš, Spilventiņš – un gudrais Kaķis parādīsies dažādos mūsdienīgos formātos, vienmēr piedāvājot kvalitāti, iejūtību pret bērnu un labvēlīgu atmosfēru, kas staro no stāsta un skaistās audumu pasaules, kur savā mājiņā mīt Lupatiņi.

„Lupatiņu" radošā krustmāte – audumu pasaules idejas autore Ūna Laukmane atvērs arī tekstililustrācijas tehnikā veidoto jauno Ineses Zanderes skaitāmpantu grāmatu „Dieguburti".

Tirdziņa apmeklētāji tiek aicināti piedalīties akcijā – Kalnciema kvartāla tirdziņā nofotografēt dažas lieliskākās lietas Ziemassvētku dāvanām, kas atrodamas vietējo tirgotāju piedāvājumā. Bildes tiks publicētas Kalnciemaielas Facebook un Twitter . Aktīvākie dalībnieki saņems balvas. No fotoattēliem tiks izveidots Kalnciema kvartāla īpašais dāvanu katalogs. Foto aicinām sūtīt uz: kalnciematirgus@inbox.lv.

Sekojiet līdzi Kalnciema kvartāla programmai: www.kalnciemaiela.lv, facebook.com/kalnciemaiela, twitter.com/kalnciemaiela.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV