Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Kļūsti par "Jaunā viļņa" zvaigzni!

Anete Pukāne, 23.01.2009. 10:32 | komentāri (1)

LNT un TV5, Radio SWH + un izdevniecība „Petit” piedāvā starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis” un „Bērnu jaunais vilnis” Eiropas atlases tūri, kas Rīgā notiks jau aprīlī.

Ja esi jauns un talantīgs, ja sapņo par skatuvi, piesakies! Tā ir tava iespēja kļūt par zvaigzni! Pieteikšanās pa tālruni 67277330, kā arī mājas lapā www.newwavestars.com!

Starptautiskais populārās mūzikas jauno izpildītāju konkurss „Jaunais vilnis” jau kopš 2002. gada izpelnījies gan publikas, gan profesionāļu atzinību, piesaistot skatītājus ne tikai Krievijā un Baltijas valstīs, bet arī citur pasaulē.

Ideja organizēt grandiozo konkursu radās Igoram Krutojam un komponistam Raimondam Paulam. Pirmajā konkursa gadā triumfēja Krievijas duets „SMASH!”

Līdz šim starptautiskā konkursa ietvaros priekšnesumus ir snieguši Lou Bega, Аlla Pugačova, Filips Kirkorovs, Patricia Kaas, Sarah Connor, Alsu, Valērijs Ļeontjevs, Bonnie Tyler, Chris de Burg, Valērijs Meladze, Kreigs Deivids, Sofija Rotaru, „VIAgra”, „Uma2turman”, Enrike Iglesiass, Robins Gibs un daudzi citi pasaulslaveni mākslinieki.

Par konkursa „Jaunais vilnis 2008” uzvarētāju kļuva duets „Georgia” no Gruzijas, bet Latvijas pārstāvis Dons ierindojās 4. vietā un ieguva Jūrmalas pilsētas domes simpātiju balvu!

Konkursa rīkotāji norāda, ka ar katru gadu pieaug to dziedātāju skaits, kuri vēlas piedalīties šajā populārās mūzikas konkursā. 2003.gadā konkursa organizācijas komitejai tika iesniegti vairāk nekā 3500 pieteikumu, 2007.gadā - vairāk nekā 7000, bet pagājušajā saņemti vairāk nekā 8000 pieteikumu. Cik to būs šogad, 2009. gadā, uzzināsim jau drīzumā!

Starptautiskais populārās mūzikas jauno izpildītāju konkurss „Jaunais vilnis 2009” jau vasarā kanālā LNT! Vasara vairs nav aiz kalniem!



Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV