Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Jaunajā Rīgas teātrī gaidāms jaunākās kamermūzikas koncerts "OK.ompjuter"

Uģis Krišjānis, 04.02.2009. 13:06

9. februārī plkst. 19:00 sadarbībā ar festivālu "Latvijas Jaunās Mūzikas dienas” Jaunā Rīgas teātra Kamerzālē notiks jaunākās kamermūzikas koncerts „OK.ompjuter”.
Jaunajā Rīgas teātrī gaidāms jaunākās kamermūzikas koncerts "OK.ompjuter"

Brīdī, kad visa pasaule gaida varoņus, kas to izglābs no lielākās ekonomiskās krīzes pēdējo divu gadsimtu vēsturē, mēs, koncerta rīkotāji, patiešām ZINĀM, kur viņi ir! Super MARIO ne reizi vien ir pierādījis, ka spēj izglābt princesīti, gan jau spēs izglābt arī pasaulīti! Un paties’, izglābs arī tagad! Bet, ja runājam nopietni, neviens moderns cilvēks vairs savu dzīvi nespēj iedomāties bez kompjūtera, informācijas plūsmas ”tūlīt un tagad’ , e-pastiem, iespējām sazvanīt cilveku tieši tagad, tajā pašā laikā mēs satiekamies dzīvajā arvien retāk, neredzam viens otra patiesās emocijas, īstenībā vientulība šajos informācijas apogejas laikos, manuprāt, ir sasniegusi vēl nebijušus apmērus. Varbūt tā tam ir jābūt, bet vai joprojām pastāv īsta mīlestība, kas izglābs šo pasauli no iznīcības?

Koncertā piedalīsies Baiba Berķe (soprāns) , Vita Stiģe (saksofons), Ieva Kļaviņa (klavieres), Uģis Krišjānis (klavieres), Kristaps Pētersons (kontrabass), Edgars Raginskis (klavieres), Jānis Rinkulis (čells) , Arvīds Zvagulis (vijole), Vokālā grupa „Anima Solla”, kā arī īpašie viesmākslinieki –  DJ KRII + Jolanta Čakare = nolemti pārmaiņām.

Programmā : Ēriks Ešenvalds, Kristaps Pētersons, Gundega Šmite, Jēkabs Nīmanis, Edgars Raginskis, Anita Mieze, Santa Bušs.

Ieejas maksa : simbolisks ziedojums māksliniekiem. Visi laipni gaidīti!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV