Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Martā izziņos „Positivus Festivāla’09” pirmos māksliniekus

Dace Baltābola, 25.02.2009. 09:58

Jau marta otrajā nedēļā „Positivus Festivāls’09” paziņos pirmos māksliniekus, kuri šovasar uzstāsies festivālā, kas 17. un 18.jūlijā atkal notiks Salacgrīvā. Līdz pirmo mākslinieku izziņošanai festivāla biļetes iespējams iegādāties par zemāko cenu - Ls 25, bet grupas biļeti pat par Ls 20.
Martā izziņos „Positivus Festivāla’09” pirmos māksliniekus

Festivāla mākslinieku honorāriem atvēlētais budžets šogad nav samazināts, bet palicis iepriekšējā līmenī, tāpēc sagaidāms, ka festivāla programmā būs vēl slavenākas grupas. Šā gada programma noteikti pulcēs daudz lielāku apmeklētāju skaitu nekā tas bijis iepriekš. Uz festivāla otrās skatuves arī uzstāsies vairāki mūzikas gardēžu ļoti gaidīti mūziķi. Kopumā „Positivus Festivālā’09” uzstāsies daudz vairāk ārzemju mūzikas zvaigžņu nekā tas bijis iepriekšējos gados.

Ģirts Majors, Positivus Festivāla organizators: “Šis būs tikai trešais festivāla gads, bet, pateicoties šīs vasaras programmai un tam, ka biļešu cenas paliks iepriekšējās vasaras līmenī, mēs plānojam, ka festivāla biļetes līdz pasākumam varētu tikt izpārdotas. Festivāla teritorijas ietilpība atļauj uzņemt tikai 20 000 cilvēkus, tādēļ, zinot festivāla programmu, tas ir pavisam reāli. Šis noteikti būs lielākais un saturiski bagātākais šīs vasaras mūzikas notikums Latvijā.“

Festivālā šogad būs virkne jaunumu - jauns festivāla vizuālais tēls, uzlabota deju telts, paplašināta pludmale ar daudz vairāk aktivitātēm, kā arī vairākas neatkarīgas skatuves ar savām programmām.

Vairāk par festivāla sagatavošanu variet lasīt festivāla rīkotāju blogā:
http://www.positivusfestival.com/news/blog/

Informācija par biļetēm uz POSITIVUS FESTIVĀLU’09:

Biļešu cenas:
Ls 25 - divu dienu biļete;
Ls 29 - divu dienu biļete pēc pirmo galveno mākslinieku paziņošanas;
Ls 33 - divu dienu biļete, tuvojoties festivālam.

Ls 28,50 - divu dienu biļete ar vietu telšu pilsētiņā.
Ls 32.50 - divu dienu biļete pēc pirmo galveno mākslinieku paziņošanas ar vietu telšu pilsētiņā.
Ls 36.50 - divu dienu biļete, tuvojoties festivālam ar vietu telšu pilsētiņā.

Pieejamas arī grupas biļetes. Pērkot piecas festivāla biļetes, sesto var saņemt bez maksas.

Vairāk informācijas www.positivus.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV