Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Līdz Positivus Festivālam 100 dienas

Ģirts Majors, 08.04.2009. 11:10

Līdz lielākajam mūzikas un mākslas festivālam Baltijā "Positivus Festival" vairs palikušas tikai 100 dienas. Šajā jubilejā varam apstiprināt vēl vairāku mākslinieku piedalīšanos festivālā – "The Whip" no Lielbritānijas, "Happy Endings" no Austrālijas, "Zig Zag" un "The Hobos" no Latvijas. Kā jau ziņojām iepriekš, festivālā uzstāsies Moby, "Prāta vētra", Sinead O'Connor, Peter Doherty un vēl daudzi citi.
Līdz Positivus Festivālam 100 dienas

"The Whip" (http://www.myspace.com/thewhipmanchester), kuru bieži raksturo kā New Order jaunā reiva grupa, radusies tikai 2006. gadā Mančestrā, bet pagājušā gadā izdevusi debijas albumu "X Marks Destination". Viņu dzīvās uzstāšanās ir izslīpētas līdz perfekcijai, jo viņu tūres koncertu blīvums un daudzums jau sen nonāvētu vājākus mirstīgos. Viņu koncertos ir gan enerģija, kas neapsīkst līdz pat koncerta beigām, gan melanholija un viņu koncertos drīz vien dejā tiek aizrauta līdz arī publika.

Festivālā kopumā uzstāsies vēl vairāk ārzemju mākslinieku kā iepriekšējos gados. Kopumā festivālā būs vismaz 5 mūzikas, mākslas un kino skatuves, uz kurām kopumā uzstāsies gandrīz 100 mākslinieku. Festivālā lielā skatuve šogad sauksies „TELE2 skatuve“, bet festivāla otra skatuve – „Cēsu Alus skatuve“.

Positivus Festivāls 17. un 18. jūlijā notiek Salacgrīva.

Biļetes nopērkamas „Biļešu Serviss“ tirdzniecības vietās. Divu dienu biļešu cena Ls 29. Pieejamas gan grupas biļetes, gan biļetes ar vietu „Merrild Telšu pilsētiņā“.

Vairāk informācijas
www.positivusfestival.com

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV