Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Iesaukums Positivus festivāla brālība ir sācies

Līga Andžāne, 18.05.2009. 14:46

Lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā POSITIVUS FESTIVAL aicina visus labas mūzikas un mākslas cienītājus pievienoties festivāla brālībai Positivus festivāla mājas lapā www.positivusfestival.com!
Iesaukums Positivus festivāla brālība ir sācies

Positivus festivāls ir draudzības simbols. Lai stiprinātu draudzības ideju un veicinātu savējo atmosfēru starp festivāla apmeklētājiem, esam nodibinājuši īpašu festivāla brālību. Par brālības biedru var kļūt ikviens, kurš ciena labu mūziku, labu mākslu un kvalitatīvu atpūtu. Reģistrējoties un izveidojot savu profilu festivāla mājas lapā, Positivus festivāla apmeklētāji jau pirms festivāla var iepazīt viens otru, uzzināt jaunumus par gatavošanos festivālam, noskatīties festivāla mākslinieku video klipus un noklausīties dziesmas, kā arī diskutēt festivāla forumā.    

Kā jau ziņojām iepriekš, šogad Positivus festivālā uzstāsies MOBY, PRĀTA VĒTRA, SINEAD O’CONNOR, PETER DOHERTY, THE WHIP, EBONY BONES, THE HAPPY ENDINGS, kā arī daudzi pašmāju mākslinieki. Positivus festivālā būs vismaz 5 mūzikas, mākslas un kino skatuves, uz kurām kopumā uzstāsies gandrīz 100 mākslinieku. Festivālā lielā skatuve šogad sauksies „TELE2 skatuve“, bet festivāla otra skatuve – „Cēsu Alus skatuve“.

Positivus Festivāls notiek 17. un 18. jūlijā Salacgrīvā.

Biļetes nopērkamas „Biļešu Serviss“ tirdzniecības vietās. Divu dienu biļešu cena Ls 29. Divu dienu biļete ar vietu telšu pilsētiņā Ls 32,50. Pieejamas arī grupas biļetes: pērkot sešas divu dienu biļetes, sesto varēs saņemt bez maksas. Bērniem līdz 10 gadu vecumam kopā ar pieaugušo, kam ir festivāla biļete, ieeja bez maksas.

Vairāk informācijas
www.positivusfestival.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV