Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Divas jaunas grupas papildina Positivus Festivāla programmu

Līga Andžāne, 26.05.2009. 15:26

Apstiprināta jaunu mākslinieku piedalīšanās lielākajā mūzikas un mākslas festivālā Baltijā POSITIVUS FESTIVAL, kas 17.-18.jūlijā notiks Salacgrīvā. Tās ir divas  daudzsološas britu grupas THE LEISURE SOCIETY un SONS OF NOEL AND ADRIAN.
Divas jaunas grupas papildina Positivus Festivāla programmu

THE LEISURE SOCIETY no Lielbritānijas spēlē mūziku, pie kuras saritināties siltā segā ar tējas krūzi rokā un pasapņot. Pirmie divi singli no debijas albuma THE SLEEPER, kas dienasgaismu ieraudzīja šā gada martā, jau guvuši ievērojamus panākumus Lielbritānijā, bet albumu dāsni slavē praktiski visa mūzikas prese. THE LEISURE SOCIETY sastāvā ir devini mūziķi, kas spēlē tādus instrumentus kā kontrabasu, vijoli, čellu, flautu, mandolīnu, metalofonu, bungas u.c. Grupas mūzikai piemīt neparasti dziļš un maigs skanējums, un pēcgarša saglabājas vēl ilgi pēc tam, kad izskanējušas pēdējās notis. THE LEISURE SOCIETY koncertuzstāšanos britu mūzikas kritiķi vērtē ar piecām zvaigznēm - muzikāls pārdzīvojums garantēts! (Vairāk informācijas grupas MySpace lapā: http://www.myspace.com/theleisuresociety).

SONS OF NOEL AND ADRIAN ir eksperimentāla folkgrupa no Lielbritānijas, kurā spēlē THE LEISURE SOCIETY līderis Nick Hemming un vēl 11 citi mūziķi. Šīs grupas pirmais albums klajā nācis pavisam nesen - aprīlī, taču mūziķi jau paguvuši uzsākt aktīvu koncertdzīvi un uzstājušies vairākos festivālos ne tikai dzimtajā Lielbritānijā, bet arī citur, iekarojot neviltotas klausītāju simpātijas. (MySpace mājas lapa: http://www.myspace.com/sonsofnoelandadrian).

Kā jau ziņojām iepriekš, POSITIVUS festivālā šogad uzstāsies MOBY, PRĀTA VĒTRA, SINEAD O’CONNOR, PETER DOHERTY, EBONY BONES, THE WHIP, TWO DOOR CINEMA CLUB, HAPPY ENDINGS un daudzi citi. Kopumā festivālā būs vairāk nekā 5 mūzikas, mākslas un kino skatuves, uz kurām uzstāsies vairāk nekā 100 mākslinieku, un būs pieejama plaša atpūtas un izklaides programma visai ģimenei.

Biļetes uz POSITIVUS festivālu nopērkamas „Biļešu Serviss“ tirdzniecības vietās. Divu dienu biļetes cena Ls 29, divu dienu biļete ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 32,50. Pērkot piecas divu dienu biļetes, sesto varēs saņemt bez maksas. Bērniem līdz 10 gadu vecumam pieaugušo pavadībā ieeja festivālā bez maksas.   


POSITIVUS FESTIVĀLA 2009 apstiprinātie mākslinieki:

PRĀTA VĒTRA
MOBY
SINEAD O’CONNOR
PETER DOHERTY
EBONY BONES
THE WHIP
TWO DOOR CINEMA CLUB
THE HAPPY ENDINGS
THE LEISURE SOCIETY
SONS OF NOEL AND ADRIAN
DZELTENIE PASTNIEKI
ZIG ZAG
THE HOBOS
MARTIN CONFUSED
EL MARS
GAUJARTS
MONA DE BO
SATELLITESLV
VOICESKS VOISKA
MARIPOSSA

Vairāk informācijas
www.positivusfestival.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV