Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Red Bull Music Academy izsludina pirmo mākslinieku Positivus festivālā

Līga Andžāne, 01.06.2009. 09:17

Šogad Positivus festivālā pasaules mēroga klubu mūzikas zvaigznes meklējiet Red Bull Music Academy Lounge – brīvdabas klubā ar satriecošiem deju grīdas hītiem.
Red Bull Music Academy izsludina pirmo mākslinieku Positivus festivālā

Red Bull Music Academy ir īsta nākotnes talantu kalve – unikālas muzikālās meistarklases, kas katru gadu pulcē jaunos mūziķus, dīdžejus un producentus no visas pasaules. Meistarklases divu nedēļu garumā tiek rīkotas katrreiz citā pasaules malā – Romā, Sietlā, Melburnā, Toronto, Barselonā un nākamgad – Londonā. Red Bull Music Academy profesionāļi vienmēr piedalās lielākajos festivālos, piemēram, Detroitas Elektroniskās Mūzikas festivālā, Vācijas Melt! vai Sónar Spānijā. Ekskluzīvi – šogad pirmo reizi Red Bull Music Academy būs sava skatuve arī Positivus festivālā!

Viens no galvenajiem Red Bull Music Academy lounge dalībniekiem, kas šogad priecēs festivāla apmeklētājus ar satriecošiem deju ritmiem, būs Jack Beats – duo no Londonas, pieredzējušo un godalgoto dīdžeju Beni G un Plus One garabērns. Jack Beats iemieso vislabāko, ko atnesis britu jaunās house mūzikas vilnis. Ietekmējies no tādām mūzikas personībām kā Timbaland, Rage Against the Machine, A Guy Called Gerald un Sebastian, duets izveidojis savu unikālu stilu, sapludinot house, hip hop, drum & bass un dubstep elementus. Šobrīd Jack Beats ir vieni no pieprasītākajiem remiksu producentiem. Viņu pazīstamāko darbu vidū ir Boy 8-Bit himna Fogbank, sadarbība ar Deekline and Wizard, nu jau klasiskais AC Slater remikss un neaizmirstamā Epic Last Song dziesmas Does It Offend You, Yeah? transformācija klasiskos popa ritmos. Viss, ko skar Jack Beats radošais gars, kļūst par tūlītēju klubu hītu.
 
Jack Beats ir tikai viena no zvaigznēm, ko sastapsiet akadēmijas teltī. Varam pačukstēt, ka Red Bull Music Academy Lounge viesosies vēl viens pazīstams DJ no Lielbritānijas, kura vārdu atklāsim mazliet vēlāk, kā arī vairāki pazīstami DJ no Baltijas valstīm. Nepalaidiet garām šo iespēju!

Jack Beats MySpace lapa http://www.myspace.com/jackbeats

Positivus festivāls ir lielākais muzikālais pasākums šovasar, kurā uz vismaz 8 skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 50 lieliski ārzemju un labākie pašmāju mākslinieki.

Festivāla biļetes nopērkamas “Biļešu Serviss” kasēs. Festivāla divu dienu biļete maksā Ls29, ar vietu telšu pilsētiņā - Ls32,50. Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam piektdien, 17.jūlijā, maksā Ls15. Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam sestdien, 18.jūlijā, maksā Ls20. Vienas dienas biļešu skaits ir ļoti ierobežots! Pieejama arī grupas biļete – pērkot piecas biļetes, sesto saņemsiet bez maksas.


POSITIVUS FESTIVĀLA 2009 apstiprinātie mākslinieki:

PRĀTA VĒTRA
MOBY
SINEAD O’CONNOR
PETER DOHERTY
EBONY BONES
THE WHIP
TWO DOOR CINEMA CLUB
THE HAPPY ENDINGS
THE LEISURE SOCIETY
SONS OF NOEL AND ADRIAN
THE TIGER LILLIES
JACK BEATS
DZELTENIE PASTNIEKI
ZIG ZAG
THE HOBOS
MARTIN CONFUSED
EL MARS
GAUJARTS
MONA DE BO
SATELLITESLV
VOICESKS VOISKA
MARIPOSSA
HOSPITĀĻU IELA


Vairāk informācijas
www.positivusfestival.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV