Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Apmeklē Positivus festivālu lētāk

Līga Andžāne, 04.06.2009. 09:00

Tirdzniecībā ierobežotā skaitā pieejamas arī vienas dienas biļetes uz šā gada Positivus festivālu, kurā uzstāsies tādas mūzikas zvaigznes kā Prāta Vētra, Moby, Sinead O’Connor un daudzi citi. Šāda biļete dod apmeklētājiem iespēju noskatīties tieši sev vēlamo koncertu par ievērojami zemāku cenu.
Apmeklē Positivus festivālu lētāk

Festivāla biļetes nopērkamas “Biļešu Serviss” kasēs. Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam piektdien, 17.jūlijā, maksā Ls15. Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam sestdien, 18.jūlijā, maksā Ls20.

Positivus festivāls, kas jau trešo gadu tradicionāli norisināsies Salacgrīvā, ir lielākais muzikālais pasākums šovasar, kurā uz vismaz 8 skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 50 lieliski ārzemju un labākie pašmāju mākslinieki. Katru gadu Positivus festivāls piedāvā daudzveidīgas atpūtas un izklaides iespējas, kas sniedzas krietni pāri mūzikas robežām. Positivus – tas ir arī kino, teātris, māksla, joga, pirts un plašas izklaides iespējas bērniem. Starp citu, bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja festivālā kopā ar pieaugušo, kam ir derīga festivāla biļete, bez maksas!

Festivāla divu dienu biļete maksā Ls29, ar vietu telšu pilsētiņā - Ls32,50. Pieejama arī grupas biļete – pērkot piecas biļetes, sesto saņemsiet bez maksas.

POSITIVUS FESTIVĀLA 2009 apstiprinātie mākslinieki:

PRĀTA VĒTRA
MOBY
SINEAD O’CONNOR
PETER DOHERTY
EBONY BONES
THE WHIP
TWO DOOR CINEMA CLUB
THE HAPPY ENDINGS
THE LEISURE SOCIETY
SONS OF NOEL AND ADRIAN
THE TIGER LILLIES
JACK BEATS
DZELTENIE PASTNIEKI
ZIG ZAG
THE HOBOS
MARTIN CONFUSED
EL MARS
GAUJARTS
MONA DE BO
SATELLITESLV
VOICESKS VOISKA
MARIPOSSA
HOSPITĀĻU IELA
POP BEATS POETRY


Vairāk informācijas
www.positivusfestival.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV